Cinc estudiants de la UAB, entre les subcampiones del món de waterpolo

Cinc jugadores de la selecció espanyola de waterpolo -que acaba tot just de quedar subcampiona al Mundial celebrat a Budapest-, són estudiants de la UAB i formen part del programa Tutoresport: Anna i Clara Espar, Beatriz i Matilde Ortiz i Laura Ester.

FOTO: L'equip, en arribar a l'aeroport. Font: RFEN

31/07/2017

Les "guerreres" -com es coneix a la selecció femenina de waterpolo- van ser subcampiones olímpiques al 2012, campiones del món al 2013 i campiones d'Europa al 2014.

Anna Espar Llaquet, que va marcar 3 dels 6 gols de la selecció en la final contra els Estats Units, està estudiant el Grau d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE); la seva germana, Clara Espar Llaquet, està matriculada a Turisme; Beatriz Ortiz Muñoz està estudiant Comunicació Àudiovisual; Matilde Ortiz Reyes està fent Periodisme; i la portera de l'equip, Laura Ester Ramos, considerada una de les milllors jugadores del mundial, està estudiant Bioquímica.

Tote elles segueixen el programa Tutoresport, creat a la UAB per donar suport als esportistes d'alt nivell que es matriculen a la UAB.

Totes elles formen part de la selecció espanyola de waterpolo femení, que el divendres, 28 de juliol, es va proclamar subcampiona del món, en arribar a la final amb Estats Units, equip contra el que va perdre per 13-6. Per arribar a la final, l'equip que entrena Miqui Oca, havia superat a la semifinal a Canadà per 12-10.

La selecció espanyola de waterpolo femení fou subcampiona olímpica al 2012, campiona mundial al 2013 i campiona europea al 2013.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies