Carme Barceló, Àxel Torres i Pere Escobar, a la jornada Futbol i Comunicació

Carme Barceló, Àxel Torres i Pere Escobar participaran a la jornada Futbol i Comunicació que organitza el Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació. L’objectiu de l'esdeveniment és reflexionar sobre la relació entre el futbol i el periodisme.

05/12/2017

El Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB organitza la jornada Futbol i Comunicació, que tindrà lloc el proper 11 de desembre, a l’aula magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació. L’objectiu d’aquesta jornada és reflexionar sobre la relació entre el futbol i el periodisme.

L’esdeveniment estarà obert al públic en general i dirigit especialment a la comunitat universitària interessada en el periodisme esportiu. Començarà a les 10,15 h, amb la presentació i la benvinguda. A continuació, Carme Barceló, col·laboradora de Sport, La Razón y El chiringuito, serà la primera de les ponents amb la conferència “La dona al futbol”.

Els periodistes Ramón Miravitllas i Emilio Fernández compartiran taula de debat a les 11,30 h, per discutir sobre les portades en la premsa escrita esportiva. Els comunicadors reflexionaran sobre el sensacionalisme i el rigor informatiu. Entre les 12,30 h i les 13,30 h, Pere Escobar, periodista de Catalunya Ràdio, parlarà sobre el vincle entre el futbol i el periodisme des de l’experiència dels seus anys dedicats a la professió.

Després de la pausa, Àxel Torres impartirà la conferència “No és només futbol”. El periodista, que en l’actualitat treballa per Bein Sports i la Cadena Ser, és un dels màxims experts en futbol internacional del panorama comunicatiu espanyol i, a més, és autor de tres llibres en els que vincula la seva passió pel futbol amb molts altres interessos, com la música, el cinema i els viatges.

Més informació: Gabinet de Comunicació i Educació

 

Notícies relacionades

Tercera edició del repte "A la UAB en bici"

El dia 1 d'abril s'obre un nou període per a participar en el repte “A la UAB en bici”, dirigit a tota la comunitat universitària. Es comptaran els quilòmetres recorreguts entre l'1 i el 30 d'abril per totes les persones inscrites. Llegir més

Dani Jiménez, cofundador de Waynabox, comparteix la seva experiència emprenedora

Graduat en Enginyeria Informàtica a la UAB, Dani Jiménez impartirà un taller el proper 22 de març, dijous, a les 13.00 a l'espai UAB-Emprèn, a la plaça Cívica, sobre la seva experiència d'emprenedor creant Waynabox, empresa que ha cofundat, que ha estat distingida com la Millor Startup de Turisme, i que ja compta amb més de 60.000 clients i un equip de més de 30 persones. Llegir més

Totes les notícies