Carme Barceló, Àxel Torres i Pere Escobar, a la jornada Futbol i Comunicació

Carme Barceló, Àxel Torres i Pere Escobar participaran a la jornada Futbol i Comunicació que organitza el Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació. L’objectiu de l'esdeveniment és reflexionar sobre la relació entre el futbol i el periodisme.

05/12/2017

El Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB organitza la jornada Futbol i Comunicació, que tindrà lloc el proper 11 de desembre, a l’aula magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació. L’objectiu d’aquesta jornada és reflexionar sobre la relació entre el futbol i el periodisme.

L’esdeveniment estarà obert al públic en general i dirigit especialment a la comunitat universitària interessada en el periodisme esportiu. Començarà a les 10,15 h, amb la presentació i la benvinguda. A continuació, Carme Barceló, col·laboradora de Sport, La Razón y El chiringuito, serà la primera de les ponents amb la conferència “La dona al futbol”.

Els periodistes Ramón Miravitllas i Emilio Fernández compartiran taula de debat a les 11,30 h, per discutir sobre les portades en la premsa escrita esportiva. Els comunicadors reflexionaran sobre el sensacionalisme i el rigor informatiu. Entre les 12,30 h i les 13,30 h, Pere Escobar, periodista de Catalunya Ràdio, parlarà sobre el vincle entre el futbol i el periodisme des de l’experiència dels seus anys dedicats a la professió.

Després de la pausa, Àxel Torres impartirà la conferència “No és només futbol”. El periodista, que en l’actualitat treballa per Bein Sports i la Cadena Ser, és un dels màxims experts en futbol internacional del panorama comunicatiu espanyol i, a més, és autor de tres llibres en els que vincula la seva passió pel futbol amb molts altres interessos, com la música, el cinema i els viatges.

Més informació: Gabinet de Comunicació i Educació

 

Notícies relacionades

Totes les notícies