Arriba la tercera edició de la TechPartyUAB

Arriba la tercera edició de la TechPartyUAB

Del 20 al 22 d’abril té lloc a l’Escola d’Enginyeria la tercera edició de la TechParty UAB, una trobada sobre el món dels videojocs, amb competicions, xerrades i tallers. Aquest any, amb les finals de l’ Overwatch League universitàries de Catalunya i un torneig solidari a favor de Juegaterapia.

13/04/2018

La TechpartyUAB d’enguany, organitzada per l’entitat Gamers UAB, comprèn una fira dels videojocs, amb presència d’empreses del sector, starts-ups i diferents col·lectius del món dels videojocs i de l’entreteniment;  xerrades sobre els tòpics associats a aquests jocs i un taller artesanal per aprendre a fer màscares de personatges de League of Legends.

Al llarg dels tres dies es duran a terme nombroses competicions. En destaca el torneig solidari de League of Legends a favor de la Fundació Juegaterapia, que té lloc el primer dia de la trobada. També les finals de l’ Overwatch League dels Campionats Universitaris de Catalunya. Els tornejos que s’hi duran a terme seran els de League of Legendes, Hearthstone,  Clash Royale, Counter-Strike:Global Offensive, Draft de Magic: The Gathering, FIFA 18, Pokémon UltraSol y UltraLuna.

TechParty UAB 2018

 

Notícies relacionades

Totes les notícies