Aconsegueix la teva invitació per al Futura 2017, saló dels màsters i postgraus

Saló Futura 2017

La UAB torna a participar al saló dels màsters i postgraus Futura (Barcelona, 24 i 25 de març), que enguany arriba a la 14a edició. Si ets estudiant de la UAB o vols fer una visita al nostre estand, et regalem una invitació: només cal que te la descarreguis i la imprimeixis!

20/03/2017


No pots venir? Visita l'oferta de màsters oficials, màsters i postgraus i doctorats directament al web de la UAB. Admissió oberta!

L'entrada té un preu de 6 euros si es compra online i de 8 euros a la taquilla. Si ets estudiant de la UAB o vols fer una visita al nostre estand, descarrega't aquí la teva invitació.

El saló dels màsters i postgraus Futura es celebra dins el marc de la Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona, una de les grans cites del món educatiu que engloba també el Saló de l’Ensenyament.

Futura obre les seves portes els dies 24 i 25 de març, de 10 a 20 h, al Palau 5 del recinte firal de Montjuïc (al costat de la Font Màgica). L'any passat, el Saló Futura va rebre més de 6.500 visitants, el 90% dels quals eren universitaris. A l'estand de la UAB vam atendre més de 3.000 estudiants interessats en els màsters oficials, màsters i postgraus propis i doctorats de la Universitat.

A banda de conèixer l’extensa oferta de màsters i postgraus, els visitants podran assistir a sessions, jornades i xerrades que els ajudaran a conèixer les oportunitats laborals que ofereixen les noves professions.

Més informació:
Futura, saló dels màsters i postgraus
Descarregar la invitació

 

 

Notícies relacionades

Desena edició del Màster en Infectologia Pediàtrica

El primer Màster d’Infectologia Pediàtrica realitzat a Espanya, arriba a la seva desena edició. Es tracta d’un màster presencial d’especialització professional considerat uns dels quatre millors màsters d’especialització sanitària de tot l’Estat. Llegir més

Propera convocatòria del concurs “Tesi en 4 minuts”

L’Escola de Doctorat ha organitzat un concurs dirigit als estudiants de doctorat de la UAB. El repte consisteix en explicar oralment la seva recerca durant un temps màxim de 4 minuts, emprant un llenguatge entenedor, per a un públic en general. Les persones interessades poden inscriure’s del 28 de febrer al 22 de març. Llegir més

Totes les notícies