24 hores de jocs de rol, jocs de taula i tornejos a la UAB!

24 hores de jocs de rol a la UAB

En les pròximes 24 hores, entre les 18 h de la tarda del dia 19 i les 18 h de la tarda del dia 20 de maig, la UAB es converteix en l’epicentre de l’oci alternatiu: jocs de taula, jocs de rol, xerrades i tornejos són algunes de les activitats que es faran. Aquesta iniciativa està impulsada pel Club de Rol a la UAB (CRUAB).

19/05/2017

Entre les 18 h de la tarda del 19 de maig i les 18 h de la tarda del 20 de maig, la UAB s’endinsa en el món de l’oci alternatiu: tindran lloc les 24 hores de rol del Vallès! Tornejos, una ludoteca oberta, xerrades i cicles de partides de jocs de rol i de jocs de taula són algunes de les activitats programades durant la jornada, organitzada pel Club de Rol de la UAB (CRUAB). L’Hotel d’Entitats i la Sala Annexa seran els espais destinats a les activitats. En els jocs de rol hi ha un narrador principal, o director del joc, que explica una història i la resta de jugadors interpreten diferents personatges o rols dins d’aquesta.

El dia 19, a les 20.30 h, comptarem amb la presència de Carlos Plaza i Sergio Moreno,creadors de jocs de rol, per a parlar de la seva experiència. Parlaran del procés de crear un joc de taula, donaran eines per a saber com començar un projecte d’aquest tipus, com potenciar la creativitat i també abordaran la incidència que tenen els jocs de taula i els jocs de rol en l’àmbit educatiu, ja que són mecanismes que ajuden a aprendre de forma més lúdica i divertida. Igualment, també explicaran quin és el procés per a crear el joc i fer-ne difusió.

Carlos Plaza fa 10 anys que treballa com a creador de jocs de rol. És autor de Caçadors d’ombres, actualment fora de mercat, i de Campions de Verne, un joc de rol d’aventures i ciència-ficció. Es tracta d’un joc que crea un lligam entre l’àmbit literari, ja que està inspirat en les obres de Julio Verne, i els jocs de rol. Podeu donar un cop d’ullal blog i al Facebook del joc. A més a més, també és autor del llibre-joc Cel de crom. Plaza explica que des dels 16 anys tenia ben clar que es volia dedicar a crear jocs de rol i actualment és un dels creadors més coneguts.

D’altra banda, Sergio Moreno s’hi dedica des de fa 3 anys i ara treballa en diferents projectes. Moreno explica que es tracta d’una afició bastant nova, ja que només té 40 anys, i no és gaire coneguda. Tot i així, posa èmfasi en el potencial educatiu i terapèutic dels jocs de rol. Moreno és creador de Gamers, una eina psicopedagògica que busca que les persones que hi juguen aprenguin a diferenciar entre els pensaments racionals i els pensaments irracionals. També és creador del joc lúdic Magical Souls.

Consulteu la programació de la jornada i gaudiu de les 24 hores de jocs de rol!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies