Comunicat de la UAB

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB convoca a les 12 hores una aturada de 15 minuts davant dels centres docents en rebuig de la violència exercida per les forces de seguretat de l'estat en la jornada de l'1 d'octubre.

01/10/2017

La UAB fa pública la seva condemna enèrgica de la violència exercida per les forces de seguretat de l’estat en la jornada de l'1 d'octubre. La violència mai ha de ser la manera d’afrontar els problemes socials i polítics a societats democràtiques.

Tot recordant la pluralitat de la nostra universitat, el respecte de les idees i de les persones és un fonament bàsic que s’ha de garantir. Per això, reiterem la nostra crida al diàleg i a la negociació i reclamem als que poden actuar que ho facin per reconduir el greu conflicte polític que viu Catalunya.
 

Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 1 d'octubre de 2017

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Convocatòria d’aturada

Davant de l’empresonament dels dirigents de les associacions Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana, ordenat ahir per l’Audiència Nacional, des de la confiança en la independència de l’administració de justícia, la Universitat Autònoma de Barcelona lamenta el que pensa que és una mesura totalment desproporcionada i inoportuna. Per aquest motiu s’afegeix a la convocatòria d’aturada de 15 minuts convocada a les 12.00h., que es farà a l’entrada principal de tots els centres, per expressar el rebuig a l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, en un moment que el diàleg i la negociació haurien de ser les vies per abordar el desacord polític que viu Catalunya.
Llegir més

Totes les notícies