La col·lecció Aldea Global obté el segell de Qualitat en Edició Acadèmica

Carlos Sánchez rep el Segell de Qualitat en Edició Acadèmica per a la col·lecció Aldea Global

El Segell de Qualitat en Edició Acadèmica és atorgat a col·leccions editades per universitats que compleixen uns requisits de qualitat. La col·lecció Aldea Global sobre temes de comunicació, que coedita el Servei de Publicacions de la UAB, ha obtingut aquesta distinció.

26/09/2017

Aldea Global, col·lecció d'obres sobre comunicació i tecnologies de la comunicació que coedita el Servei de Publicacions de la UAB, ha obtingut el Segell de Qualitat en Edició Acadèmica – Academic Publishing Quality (CEA-APQ), promogut per la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles i avalat per l'Organisme Autònom Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT). Aquesta distinció va ser lliurada el 5 d'octubre en un acte a Madrid que va comptar amb la participació del vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB, Carlos Sánchez.

Aquesta col·lecció està editada conjuntament per la UAB, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de València des de 1998. Enguany està prevista la publicació del trenta-setè volum. Té un enfocament ampli i pluridisciplinari que comprèn temes de periodisme, comunicació audiovisual, publicitat, relacions públiques i documentació, així com d’altres disciplines de les ciències socials i les humanitats relacionades amb la comunicació social. Per part de la UAB, Santiago Ramentol, professor del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura, integra la direcció científica, i Joan Carles Marset, cap del Servei de Publicacions, forma part de la direcció tècnica.

El segell CEA-APQ és un reconeixement a la qualitat científica i editorial de les col·leccions que el reben, un cop superats favorablement els requisits de qualitat informativa, política editorial, processos editorials, reputació i prestigi exigits. Ha estat atorgat, en la primera convocatòria, a un total de vint-i-nou col·leccions universitàries i científiques espanyoles. Aldea Global, en haver superat amb èxit aquest procés d'avaluació, mantindrà el segell durant un període de tres anys a partir de la resolució definitiva de la convocatòria, realitzada el 27 de juliol passat.

Més informació: Servei de publicacions
Aldea Global

 

Notícies relacionades

Totes les notícies