Homenatge al màster en Documental Creatiu i a la UAB al festival Alcances

Objectiu d'una càmara de televisió

El prestigiós festival de cinema documental Alcances (Cadis, 15 a 22 de setembre de 2017), va dedicar el seu Homenatge Alcances al màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la UAB per la seva trajectòria de 20 anys produint pel·lícules documentals.

26/09/2017

L'alcalde de Cadis, José María González, va anunciar en roda de premsa que el tradicional homenatge del festival gadità no correspon enguany a una personalitat del documental, com sol ser habitual, sinó a una institució reconeguda i consolidada que celebra 20 anys de treball sostingut i d’èxit en l'àmbit de la creació documental: el màster en Teoria i Pràctica del documental Creatiu i la Universitat Autònoma de Barcelona.

"El creiem pertinent perquè ha estat fonamental per al desenvolupament del documental de creació a Espanya en aquestes dues dècades, obrint camins per a molts cineastes i per a molts festivals com el mateix Alcances, que ha begut del que ells han desenvolupat", va afegir l’alcalde.

L'homenatge va ser recolzat amb una retrospectiva de films produïts en aquests 20 anys en el marc del màster, i comptarà amb la presència de Josep Maria Català i Román Gubern, dos dels fundadors del programa.

La present edició del màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la UAB s'inicia el dia 2 d'octubre de 2017 i les inscripcions encara estan obertes. Si la teva passió és la cinematografia documental encara hi ets a temps, no ho dubtis: ¡inscriu-te!


Més informació:
Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu
Festival Alcances
Més màsters i postgraus de Comunciació i Periodisme UAB

 

Notícies relacionades

La UAB visita Colòmbia i Equador

Un equip de la UAB serà present a la fira FIEP 2017 a Colòmbia i Equador per apropar l'oferta de màsters, postgraus i doctorats de la Universitat als estudiants d'Amèrica Llatina interessats en ampliar els seus estudis a Europa.

 

Llegir més

"UABGames", del 6 al 9 de novembre

En el marc del 50 Aniversari de la UAB i durant la setmana de la Festa Major, del 6 al 9 de novembre, l'Autònoma celebrarà la I edició dels UABGames, unes jornades esportives transversals, inclusives i solidàries per a tota la comunitat UAB. Llegir més

Totes les notícies