Homenatge al màster en Documental Creatiu i a la UAB al festival Alcances

Objectiu d'una càmara de televisió

El prestigiós festival de cinema documental Alcances (Cadis, 15 a 22 de setembre de 2017), va dedicar el seu Homenatge Alcances al màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la UAB per la seva trajectòria de 20 anys produint pel·lícules documentals.

26/09/2017

L'alcalde de Cadis, José María González, va anunciar en roda de premsa que el tradicional homenatge del festival gadità no correspon enguany a una personalitat del documental, com sol ser habitual, sinó a una institució reconeguda i consolidada que celebra 20 anys de treball sostingut i d’èxit en l'àmbit de la creació documental: el màster en Teoria i Pràctica del documental Creatiu i la Universitat Autònoma de Barcelona.

"El creiem pertinent perquè ha estat fonamental per al desenvolupament del documental de creació a Espanya en aquestes dues dècades, obrint camins per a molts cineastes i per a molts festivals com el mateix Alcances, que ha begut del que ells han desenvolupat", va afegir l’alcalde.

L'homenatge va ser recolzat amb una retrospectiva de films produïts en aquests 20 anys en el marc del màster, i comptarà amb la presència de Josep Maria Català i Román Gubern, dos dels fundadors del programa.

La present edició del màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la UAB s'inicia el dia 2 d'octubre de 2017 i les inscripcions encara estan obertes. Si la teva passió és la cinematografia documental encara hi ets a temps, no ho dubtis: ¡inscriu-te!


Més informació:
Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu
Festival Alcances
Més màsters i postgraus de Comunciació i Periodisme UAB

 

Notícies relacionades

SylviaNoiaAfricana

Impuls per a què dones africanes puguin estudiar a la UAB

La UAB ha ofert aquest curs, per primera vegada, una beca a una dona africana per cursar estudis de màster gràcies a l'acord que es va signar amb la Fundación Mujeres por Africa, entitat que es dedica a promoure el desenvolupament econòmic i social del continent africà, i en especial de les dones i nenes d'Àfrica. Llegir més

Totes les notícies