Obertes les inscripcions a la 1a edició del Postgrau sobre Big Data per a Ciències de la Vida

Primera edició del Postgrau en

El Postgrau en “Processament Big Data per a Ciències de la Vida”, impulsat per l'associació Bioinformatics Barcelona, ha obert ja el termini d'inscripció de la seva primera edició, que començarà el proper 20 d'octubre a la Universitat.

20/09/2017

El Postgrau està coordinat per les professores del Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius de la UAB Ana Ripoll i Dolores Rexachs i pretén formar especialistes que coneguin les noves estratègies, metodologies, eines de processament i anàlisi que s'estan utilitzant en l’àmbit del Big Data en les Ciències de la Vida.

El curs s’imparteix en modalitat presencial distribuït en cinc mòduls teòrico-pràctics i un projecte final integrador codirigit entre docents de l’àmbit de l’enginyeria informàtica i les ciències de la vida. Les temàtiques que s'hi aborden són Adquisició, filtratge i seguretat de les dades; Integració de bases de dades; Computació distribuïda per a Big Data i Machine data learning: aprenentatge automàtic per a l’anàlisi de dades.

En el Postgrau col·laboren la Fundació i2cat, l’Hospital Sant Joan de Déu, l’IDIAP Jordi Gol, el Consorci Hospitalari Parc Taulí, l'Hospital Universitari de Bellvitge i el Centre de Regulació Genòmica (CRG). També és compta amb la col·laboració d’empreses del BIB i empreses tecnològiques com IBM i Microsoft.

Les persones provinents d’institucions sòcies del BIB que s'hi inscriguin gaudiran d’un preu especial.

 

Notícies relacionades

SylviaNoiaAfricana

Impuls per a què dones africanes puguin estudiar a la UAB

La UAB ha ofert aquest curs, per primera vegada, una beca a una dona africana per cursar estudis de màster gràcies a l'acord que es va signar amb la Fundación Mujeres por Africa, entitat que es dedica a promoure el desenvolupament econòmic i social del continent africà, i en especial de les dones i nenes d'Àfrica. Llegir més

ProfessorsMozambicIncom

Professors de periodisme de Moçambic fan una estada a la UAB

Cinc professors de Moçambic han fet una estada de formació de doctorat aquest estiu gràcies a un projecte de cooperació entre la Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB) i l'Escola Superior de Jornalismo de Maputo (Moçambic), amb el suport de la Fundació Autònoma Solidària (FAS). Llegir més

Totes les notícies