Sessions formatives per conèixer les biblioteques de la UAB de primera mà

Hemeroteca

A partir del divendres, 15 de setembre, i fins el dimecres, 18 d'octubre, tindran lloc 16 sessions "Vine a conèixer la teva biblioteca", per explicar com funciona aquest servei. En cada sessió es donarà a conèixer alguna de les set biblioteques amb què compta la UAB i els seus serveis.

02/09/2015

Cada inici de curs les biblioteques de la UAB programen unes sessions de formació, anomenades "Vine a conèixer la teva biblioteca", on s'explica els serveis que ofereixen, com accedir als documents, què es pot treure en préstec i a on adreçar-se per resoldre dubtes, entre d'altres qüestions.

El calendari d'aquestes sessions és consultable aquí i des d'allà es pot fer la inscripció. Principalment van adreçades als nous estudiants de l'Autònoma, però són obertes a tothom que hi estigui interessat. Les sessions es fan en diferents horaris a les biblioteques de Ciències Socials, Ciència i Tecnologia i Humanitats del campus de Bellaterra i a la Biblioteca del campus de Sabadell.

El Servei de Biblioteques UAB dóna suport bibliogràfic i documental a les activitats docents i de recerca que es duen a terme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Consta de set biblioteques al campus de Bellaterra, una al campus de Sabadell i quatre a les unitats docents en conveni amb els hospitals. És membre del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) i de la Red de Bibliotecas Universitarias (REBIUN).

Nova pàgina web del Servei de Biblioteques
A més a més, coincidint amb l'inici del curs acadèmic 2017-2018, el Servei de Biblioteques ha estrenat nova pàgina web: www.uab.cat/biblioteques. Es tracta d'un nou espai amb un nou disseny que permet accedir a tots els serveis que ofereixen les biblioteques de la UAB: des de recursos bibliogràfics a fonts d'informació així com qüestions adreçades als investigadors i les seves publicacions en revistes científiques.

Consulteu el calendari de les sessions formatives i inscriviu-vos a www.uab.cat/biblioteques/cursos. 

Notícies relacionades

Totes les notícies