Alumnat i professorat internacionals expliquen la seva experiència a la UAB

Columnes de la UAB

El 18 de setembre, representants de diverses universitats estrangeres que col·laboren amb la UAB visitaran el campus i coneixeran l'experiència d'estudiar i treballar a l'Autònoma de la mà de professors i estudiants estrangers que explicaran les seves impressions.

07/09/2017

El 18 de setembre, la UAB organitza l'International Partner's Day, una trobada amb representants d'universitats estrangeres on estudiants i professors també estrangers que estan estudiant o treballant a l'Autònoma exposaran les seves experiències.

La jornada comptarà amb representants d'universitats associades a la UAB en diferents projectes i procedents d'Austràlia, Canadà, Corea del Sud, República Sud-africana, Taiwan i Xile. Coneixeran l'atractiu d'impartir docència, fer recerca o seguir estudis a la UAB de la mà dels propis protagonistes. D'aquesta manera, la Universitat vol estretar els vincles amb les universitats visitants i propiciar noves possibilitats de col·laboració. Aquesta trobada s'organitza tot coincidint amb la conferència sobre educació superior EAIE'2017, que tindrà lloc a Sevilla del 12 al 15 de setembre, i on participa una delegació de la UAB.

A les 9,30 h, l'International Partner's Day començarà a la Facultat d'Economia i Empresa amb unes paraules de benvinguda i una presentació del projecte d'internacionalització de la UAB a càrrec del vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, i de l'adjunta del vicerector de Relacions Internacionals, Maite Paramio. Els participants visitaran tot seguit el campus de la UAB i es familiaritzaran amb les instal·lacions de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals i de la Vila Universitària. La jornada acabarà amb un intercanvi d'impressions entre els visitants i responsables de relacions internacionals dels diferents centres de la UAB.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies