Serra Ramoneda evoca la història de la UAB a l'acte de cloenda del PUE

Antoni Serra Ramoneda

El Programa Universitat Empresa és un programa de pràctiques externes de la Facultat d'Economia i Empresa. El 18 de juliol, a l'acte on seran lliurats els diplomes per a la promoció d'enguany, l'exrector Antoni Serra Ramoneda oferirà una xerrada sobre els 50 anys d'història de la UAB.

14/07/2017

El 18 de juliol, a les 19 h, l'auditori World Trade Center (edifici Est, Moll de Barcelona, s/n. Barcelona) acollirà l'acte de lliurament de les mencions PUE a la 27a promoció del Programa Universitat-Empresa, un programa de pràctiques externes de la Facultat d'Economia i Empresa. Antoni Serra Ramoneda, exrector de la UAB, hi pronunciarà la conferència "La UAB, quasi mig segle".

A l'acte, seran lliurats també els guardons als millors treballs fi de grau de la promoció. A més de Serra Ramoneda, que presideix el jurat dels guardons als millors treballs de fi de carrera, hi intervindran Javier Lafuente, vicerector d'Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB; Virginia Luzón, vicerectora de Comunicació i de Promoció de la UAB; Francisco Castañer, en representació del president de la Cambra de Comerç de Barcelona; Carlos Guallarte, director del PUE; Valeri Sorolla, vicedegà d'Estudiants i Comunicació de la Facultat d'Economia i Empresa; i estudiants delegats de la 27a promoció del PUE.

Un programa amb èxit

El Programa Universitat-Empresa (PUE) és un programa de cooperació educativa que incorpora pràctiques externes supervisades per un tutor en empreses i institucions per als estudiants dels graus d'Administració i Direcció d’Empreses i d'Economia en el tercer i quart curs.

PUE proporciona a l'estudiant la possibilitat d'aplicar els coneixements rebuts a la Universitat i facilita la seva incorporació al món professional amb un mínim d'experiència. L'empresa participant en el programa acull estudiants prèviament seleccionats segons el seu expedient acadèmic i amb el perfil adequat per a realitzar la tasca prevista en el pla de formació, sense que això impliqui una relació laboral.

Més informació: Programa Universitat-Empresa

 

Notícies relacionades

Pregraus Duals UAB Barcelona

La UAB i la Diputació de Barcelona posen en marxa el primer Pregrau Dual

Els pregraus duals són una nova oferta formativa professionalitzadora: una titulació pròpia d'1 any amb pràctiques en empreses i institucions col·laboradores i amb pagaments mensuals en concepte d'ajut als estudis. El primer pregrau dual, Especialista en Sistemes d’Informació a les administracions locals, obre admissió a partir de setembre de 2018. Llegir més

Totes les notícies