Departament de Sociologia > Publicacions > Presentació

PAPERS. Revista de Sociologia


Papers. Revista de Sociologia (ISSN 0210-2862) és una publicació del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona fundada l?any 1972, i una de les revistes de sociologia capdavanteres a Espanya i en l?àmbit hispanoparlant.
 
El seu objectiu bàsic és publicar i difondre la recerca empírica original i el treball teòric rigorós en sociologia i altres ciències socials afins (antropologia, ciència política, economia, psicologia social). Els seus continguts comprenen virtualment tots els camps de la investigació sociològica empírica i teòrica, i exploren les fronteres interdisciplinàries en les ciències socials. La revista publica articles originals, notes de recerca, notes bibliogràfiques i crítiques de llibres. S?accepten treballs en tres idiomes: català, castellà i anglès, encara que tots els títols, resums i paraules clau hi estan disponibles en anglès. Tots els articles i notes són revisats per dos experts externs seguint el mètode del double blind (a cegues).

Els continguts complets en PDF (que inclouen tots els números des del 1973) estan disponibles en format electrònic a http://ddd.uab.es/record/35. La revista publica quatre números a l?any. Des del mes d'octubre de 2011 també compta amb un web propi.
 

 

 

 
Sociological Abstracts CSA Sociological Abstracts

 

IBSS International Bibliography of the Social Sciences

 

IN-RECS Índice de Impacto de las revistas españolas de CCSS

 

Latindex Servicio Regional de Información en línea de revistas científicas

 

RESH Revistas Españolas de Ciencias Sociales y Humanas

 

ISOC Base de datos bibliográficas del CSIC

 

RACO Revistes Catalanes amb Accés Obert

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Papers. Revista de Sociologia
Edifici B
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 12 20
FAX +34 93 581 28 27

r.papers.sociologiaarrobauab.cat

 

 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona