Campus d'Excel·lència Internacional

Campus d'Excel·lència Internacional > Relació amb el territori > Centres universitaris i de recerca

Badalona

Hospital Universitari Germans Trias i Pujol- UAB.
Al curs 2010-2011 els estudiants del grau en Ciències Biomèdiques van cursar per primera vegada part dels seus estudis al centre sanitari badaloní. 
Web: www.germanstrias.org

Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer (IMPPC)
És un centre dedicat a la recerca pura i aplicada a la genètica i epigenètica del càncer que genera publicacions científiques, forma investigadors, registra patents i crea empreses derivades.
Web: www.imppc.org

Institut d'Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol.
Té com a missió descobrir, preservar, disseminar i potenciar el coneixement multidisciplinar, traslacional i de desenvolupament tecnològic d'excel·lència de les ciències biomèdiques.
Web: www.germanstrias.org/

Institut Català d'Oncologia
És un centre altament especialitzat i avançat que ofereix de forma coordinada: diagnòstic, tractament, prevenció, recerca i formació. Disposa d'una àrea d'hospitalització i diverses àrees de serveis terapèutics.
Web: www.iconcologia.net

Institut de Diagnòstic per la Imatge
És una empresa pública, adscrita al CatSalut, que té com a missió principal la gestió, administració i l'execució dels serveis de diagnòstic per la imatge i de medicina nuclear, així com participar en projectes d'innovació tecnològica, desenvolupar la recerca i fomentar la docència.
Web: www.idi.catsalut.net

IrsiCaixa, Institut de Recerca de la Sida
Desenvolupa una recerca d'excel·lència de referència internacional sobre el VIH i la sida, per tal de contribuir a millorar els coneixements, la prevenció i els tractaments de la malaltia, així com facilitar els resultats de la recerca als professionals de la salut i als pacients perquè se'n beneficiïn directament.
Web: www.irsicaixa.org

Institut Universitari de Neurorehabilitació Guttmann
Té per missió el desenvolupament dels aspectes acadèmics, científics i d'investigació en matèria de neurociències en general i de la neurorehabilitació i les tecnologies aplicades a l'autonomia personal en particular.
Web: www.guttmann.com

Pont del Petroli
Es tracta d'un pantalà dotat d'un seguit d'instruments per a fer mesures ambientals i biològiques, que permeti aprofitar la singularitat d'aquest equipament com a plataforma científica per dur a terme estudis relacionats amb el canvi climàtic, energies alternatives, dinàmica del litoral, etc.
Web: www.pontdelpetroli.org

Centre d'Higiene i Salut Mental de Badalona
En la seva vessant clínica ofereix serveis de diagnòstic, orientació i tractament; pel que fa a la vessant docent, imparteix des de 1984 el "Pràcticum Clínic" en Psicologia, segons els convenis amb la UB, la UAB, la Ramon Llull i la UOC. També organitza jornades de treball interdisciplinari i taules rodones, tant de l'àmbit clínic, com de l'educatiu o cultural.
Web: http://chsmb.org/

Dades d'interés

Medi Ambient

Contacta:

Edifici A Despatx A/1080 Campus UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

cei@uab.cat

2017 Universitat Autònoma de Barcelona