A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ALUMNES    ESTUDIS    INFORMACIË ACAD╚MICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Recerca  Programes de doctorat 
Fundaciˇ RecercaAnar
AGAURAnar

Proves cangur


A finals de l’any 1995 la Societat Catalana de Matemàtiques va convocar, per primera vegada a Catalunya, la prova Cangur en el marc de l’organització internacional Le Kangourou sans frontières, que uns anys abans havia “importat” cap a Europa una idea procedent d’un grup de professors australians (i d’aquí la denominació de l’activitat!), el número d'alumnes de secundaria augmenta any rera any i ara ja són més de 18.000 a tots els Països Catalans.
El departament n'és seu des de l'any 1999 i acull a més de 350 alumnes. Actualment el responsable de la coordinació i de la realització de les proves a la UAB és l'Agustí Reventós.

A més, des de fa uns anys, també es realitzen classes preparatòries. L'objectiu d'aquestes sessions és l'aprofundiment d'alguns conceptes i tècniques matemàtiques que permetran als estudiants enfrontar-se amb una major preparació i solidesa a les proves. Les sessions preparatòries són coordinades pel Josep Gascón i es realitzen els dimecres de 17:00 a 19:00 des del mes d'octubre fins al març, que és quan es realitzen les proves. Actualment, les professores encarregades de guiar les sessions són la Berta Barquero, la Noemí Ruiz i la Noèlia Viles.

Si esteu interessats en participar-hi o voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l'adreça secundaria@mat.uab.cat.
Enllaços:

Enllaços:

Proves Cangur a Catalunya

Més informació de les Proves Cangur (pdf: 40.3 MB)

Proves Cangur a França

Olimpíades Matemàtiques a Catalunya

Mapa del Web Inici Contactar
2014 Universitat Aut˛noma de Barcelona