Inici > Programes de mobilitat i intercanvi > Erasmus estudi > Sol·licitud i calendari

Sol·licitud i calendari


Per sol·licitar un ajut del programa Erasmus, cal emplenar la sol·licitud electrònica que trobareu a http://sia.uab.cat/* 

Calendari convocatòria 2015/16:

Període de sol.licitud
*: del 3 al 21 de novembre de 2014, ambdós inclosos.

Publicació del llistat de la primera resolució (llistat assignacions provisional): 18 de desembre de 2014 – al web de la UAB, enllaç “Mobilitat i intercanvi”.

Període per confirmar o no l’acceptació de la plaça assignada 1ª resolució: del 19 de desembre de 2014 al 6 de gener de 2015, ambdós inclosos – a través de l’aplicatiu Sigm@.

Publicació del llistat de la segona resolució (llistat assignacions definitiu): 19 de gener de 2015 – al web de la UAB, enllaç “Mobilitat i intercanvi”.
* Les vostres dades personals formaran part d’un fitxer de la UAB, amb la finalitat de gestionar els processos d’adjudicació dels ajuts de mobilitat i intercanvi. La resolució de la convocatòria es farà pública a través d’aquesta pàgina d’internet. Us recordem que, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de dades de Caràcter Personal, teniu el dret de revocar, en qualsevol moment, el consentiment atorgat, així com exercir, davant de la UAB, els drets d’accés, de rectificació, cancel·lació i d’oposició de les vostres dades.
 
 

 

 

2014 Universitat Autònoma de Barcelona