CONNECTA, la comunitat d'UAB Idiomes

Si sou membres de la comunitat universitària i us interessa practicar llengües i conèixer persones d'altres cultures, podeu participar en un intercanvi lingüístic. Entreu al web del programa Tàndem, ompliu el vostre perfil i trobeu una parella lingüística. El NIU de la UAB us donarà accés al web; si no en teniu o no el recordeu cliqueu aquí.  

intercanvis-linguistics.uab.cat

En el web trobareu, a més, recursos d'aprenentatge de llengües i consells útils per al vostre intercanvi. I, sobretot, us facilitem un espai social on us podeu posar en contacte amb altres persones i intercanviar-hi coneixements, opinions, recursos, etc.

El Tàndem és un projecte compartit pel Servei de Llengües i el programa de Dinamització Comunitària de la UAB.

Consulteu la Guia de suport a l'intercanvi lingüístic que us proporcionarà una bateria d'idees, orientacions i propostes amb què podreu gestionar de forma autònoma les trobades amb la vostra parella lingüística i treure'n més profit.
 

Participeu també en les activitats dissenyades per a vosaltres, tant si teniu parella com si no, per tal de practicar llengües d’una manera informal, divertida i gratuïta! 
  • Cine en versió original
  • Parlar en grup

Aquestes activitats estan gestionades per Dinamització Comunitària de la UAB, amb la participació del Servei de Llengües. 

Per a tenir més informació del Programa, ompliu aquest formulari.
 

Guia de suport a l'intercanvi lingüístic en català (pdf: 0,04 MB) Anar
Guía de apoyo para el intercambio lingüístico (pdf: 0,04 MB) Anar
Language exchange support guide (pdf: 0,04 MB) Anar
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona