Universitat Autōnoma de Barcelona Māsters i postgraus UAB
El 20 de juliol es presenten els documentals de la 14a ediciķ del Māster en Documental Creatiu
Presentaciķ dels documentals del Māster en DOcumental Creatiu 25.05.2012 Formaciķ  -  El proper 20 de juliol se celebrarā la presentaciķ dels documentals produīts pels alumnes del Māster en Documental Creatiu de la Universitat Autōnoma de Barcelona durant l’any acadčmic 2011-2012. L’entrada serā lliure i els continguts audiovisuals es projectaran en versiķ original subtitulada en castellā.

L’acte tindrā lloc a l’Auditori del CaixaFōrum, a Barcelona, i comenįarā a les 17.30h. A més, aquest any es presentarā el primer web-documental interactiu produīt al māster: “Seat, ombres del progrés”. Els altres documentals que es projectaran sķn “Des de baix”, “Fora de pāgina”, “Aquells joves”, “La ciutat tipogrāfica” i “Caaru Chün Cariņo”.

Totes les produccions audiovisuals corren a cārrec íntegrament dels alumnes, que han dut a terme tant la concepciķ de la idea, com l’escriptura del guiķ, els preparatius de producciķ i rodatge i l’etapa final de muntatge i postproducciķ de la imatge i el so. Durant tot el procés, els alumnes han estat assessorats per diferents professionals del sector, que els han guiat a través de la construcciķ de les produccions.

Els documentals han estat produīts per la Universitat Autōnoma de Barcelona i Televisiķ de Catalunya (TVC), amb la colˇlaboraciķ del Citilab Cornellā i la Filmoteca de Catalunya.

A l’acte hi assistiran els directors del māster, Román Gubern i Gonzalo Herralde; el director acadčmic del māster i degā de la Facultat de Cičncies de la Comunicaciķ de la UAB, Josep Maria Catalā; la delegada del rector per a la Formaciķ Permanent de la UAB, Judith Panadés; dos representants de TVC com sķn Miquel García i Francesc Pou; la directora executiva de l’Escola de Postgrau, Neus Pons; i el director del Citilab Cornellā, Javier González.
RSS de l'Escola de Postgrau UABRSS de l'Escola de Postgrau UAB
 
Anar a Notícies
 

 

 

El Postgrau UAB t'ofereix un ampli catàleg de màsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econòmics i socials més innovadors. Són els postgraus i màsters UAB:
una inversió en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

© 2017 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats