Universitat Autōnoma de Barcelona Māsters i postgraus UAB
El periodista Carles Capdevila, a la Facultat de Cičncies de l'Educaciķ
CarlesCapdevila 11.07.2012 Formaciķ  -  En el marc de l'acte de clausura del Māster en Suports a la Inclusiķ Educativa i Social, el periodista Carles Capdevila així com la subdirectora general d'Ordenaciķ i Atenciķ a la Diversitat, Cristina Pellisé, oferiran dues conferčncies, aquest divendres 13 de juliol, ala Sala de Juntes de la Facultat de Cičncies de l'Educaciķ.

A les 10 del matí la Subdirectora General d'Ordenaciķ i Atenciķ a la Diversitat del Departament d'Ensenyament, Cristina Pellisé, parlarā de les "Línies d'actuaciķ del Departament d'Ensenyament vers l'escola inclusiva", que moderarā la degana de la Facultat de Cičncies de l'Educaciķ, Rosa Maria Pujol.

A continuaciķ, el periodista Carles Capdevila, director del diari Ara i director i productor executiu del programa de TV3, APM, oferirā a les 11 del matí la conferčncia titulada "La comunicaciķ educada", xerrada que moderarā Josep Maria Sanahuja, coordinador del Māster en Suports per a la Inclusiķ Educativa i Social de la UAB.

A les 12 hores es lliurarā la documentaciķ i es tancarā l'acte de clausurā d'aquest māster propi que imparteix la Universitat Autōnoma de Barcelona.

RSS de l'Escola de Postgrau UABRSS de l'Escola de Postgrau UAB
 
Anar a Notícies
 

 

 

El Postgrau UAB t'ofereix un ampli catàleg de màsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econòmics i socials més innovadors. Són els postgraus i màsters UAB:
una inversió en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

© 2017 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats