Universitat Autònoma de Barcelona Màsters i postgraus UAB
El Postgrau UAB ja té més de 7.000 seguidors a Facebook
postgrau UAB ya tiene más de 7000 seguidores en Facebook 25.05.2012 Formació  -  El Postgrau UAB ja té més de 7.000 seguidors al Facebook, després de dos anys de participació activa i contacte constant amb els estudiants universitaris. L’ús de les xarxes socials s’ha demostrat com un mètode ideal per mantenir una via de connexió amb els alumnes i ajudar-los amb les preguntes que puguin tenir.

A la pàgina de Facebook del Postgrau UAB, els estudiants hi poden plantejar dubtes, demanar ajuda per a problemes de tràmits que puguin sorgir, preguntar aspectes tècnics dels estudis de postgrau o sol·licitar informació sobre el Postgrau UAB en general. Després de dos anys d’ús, Facebook s’ha consolidat com la forma de contacte més efectiva, gràcies a la seva rapidesa i dinàmica.

El canvi de disseny introduït ara fa dos mesos, per a adaptar la pàgina a la nova estructura marcada per la xarxa social, ha estat ben rebut entre els seguidors, que han comentat de forma positiva la nova disposició dels elements mitjançant comentaris i missatges.

A més, els 7.000 usuaris amb els quals mantenim contacte directe i constant són només el principi. T’animem a que, si encara no ens segueixes al Facebook, t’uneixis a la nostra comunitat i comparteixis la teva experiència amb el Postgrau UAB. T’apuntes?
RSS de l'Escola de Postgrau UABRSS de l'Escola de Postgrau UAB
 
Anar a Notícies
 

 

 

El Postgrau UAB t'ofereix un ampli catàleg de màsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econòmics i socials més innovadors. Són els postgraus i màsters UAB:
una inversió en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

© 2017 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats