Universitat Autònoma de Barcelona Màsters i postgraus UAB

Màsters i Postgraus UAB > Màsters i postgraus propis > Títols

Títols


Una vegada finalitzat i superat el programa, tens dret a sol·licitar el títol que correspongui. Aquesta petició pots fer-la a partir del tancament de l’acta oficial. A continuació trobaràs pas a pas les instruccions per fer-ho.
 Procediment 
Tipus i taxes
Legalitzacions

És molt important que abans de tramitar el títol et posis en contacte amb la Unitat d'Atenció a l'Usuari (telèfon 93 581 30 10 / correu electrònic: ep.titols@uab.cat), on comprovaran que tens tota la documentació en regla i t'explicaran pas a pas el que has de fer per sol·licitar el teu títol.

L’expedició de qualsevol tipus de titulació duu associades unes taxes acadèmiques.

Quan realitzis el pagament l’entitat bancària et facilitarà un comprovant. Has de fer arribar aquest document juntament amb una fotocòpia del DNI a l’Escola de Postgrau per tramitar el títol.

La sol·licitud de tràmit pots fer-la passant per l’Escola de Postgrau, autoritzant per escrit a una persona a fer-ho en nom teu o per correu postal. En aquest darrer cas cal descarregar el full de sol·licitud i enviar-lo degudament complimentat juntament amb el resguard de pagament i la fotocòpia del DNI a:

UAB – Escola de Postgrau
Atenció a l'Usuari
Edifici U, -1a planta
08193 – Campus de Bellaterra
Barcelona

Si ho envies per correu et recomanem que conservis una fotocòpia de tota la documentació.

Quan sol·licitis el títol obtindràs el resguard de tramitació. El resguard té la mateixa validesa que el propi títol i serà l’únic document acreditatiu que tinguis en el període d’expedició de l’original, que serà d’aproximadament d'entre sis mesos i un any. Quan el títol ja estigui disponible rebràs un correu electrònic notificant-ho i ja podràs recollir-lo.

Per recollir el títol, tens dues opcions:

  • Recollir-lo personalment a l’Escola de Postgrau (porta el teu DNI i el resguard de tramitació).
     
  • Autoritzar a una persona a recollir-lo en nom teu (ha de portar una autorització signada per tu i una fotocòpia del teu DNI, i s’haurà d’identificar).
     
Sol·licitud de títol (msword: 0,06 MB)

«El màster ha estat una porta a noves possibilitats laborals. Un repte personal i una enorme satisfacció per tot el que he après.»

Nuria Tejedo

Màster en Relacions Públiques i Gabinets de Comunicació

 

Escola de Postgrau

 

Contacta'ns!

info.postgrau
93 581 30 10
Atenció a l'usuari

 

 

 

 

 

El Postgrau UAB t'ofereix un ampli catàleg de màsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econòmics i socials més innovadors. Són els postgraus i màsters UAB:
una inversió en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

© 2014 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats