Presentació

La UAB ha estat certificada com a SAP education partner per impartir màsters i postgraus sobre aquest sistema ERP líder en el mercat. El principal avantatge d'oferir formació homologada per SAP és que els màsters i postgraus incorporen la garantia de SAP Formació i donen accés a la única certificació SAP oficial reconeguda.

En superar el màster els alumnes poden obtenir el títol de màster propi de la UAB i la certificació oficial SAP de FI (prèvia superació dels exàmens oficials que SAP realitza a les instal·lacions de la UAB). La matrícula inclou el cost d'aquest examen oficial de SAP.


El màster en SAP ERP Financials té com a objectiu la capacitació dels alumnes en la dimensió organitzativa de les empreses. Per aquest motiu s'aborda el temari des de dues òptiques ben diferenciades: les operacions, i la tecnologia. Des de les operacions es defineixen els processos de negoci que regulen les relacions i els fluxos d'informació entre els diferents departaments o unitats organitzatives. Des dels sistemes d'informació es determina la infraestructura tecnològica necessària per sustentar els processos de negoci.

En les últimes dècades, les solucions de SAP s'han convertit en autèntics referents en aquest àmbit. Per això la part més pràctica d'aquest programa es basarà les solucions d'aquest fabricant.

Per assolir aquest objectiu el màster en SAP ERP Financials s'estructura en tres grans blocs:

- El primer aborda els processos de negoci des d'un punt de vista conceptual.
- El segon exposa tots el processos i les seves interrelacions però sota el marc del SAP ERP, per tal de tenir una visió àmplia i relacionada de la majoria dels mòduls d'aquest ERP.
- El tercer bloc aprofundeix en la implementació dels processos de negoci mitjançant la configuració de SAP ERP en el seu mòdul de Finances/Costos (FI/CO).

Aquestaestructuració permet dirigir el programa a dos públics ben diferenciats:

- Aquelles persones més orientades a la gestió, a la direcció de projectes tecnològics relacionats amb sistemes ERP, o els responsables de processos de negoci trobaran en el primer i segon mòdul el coneixement necessari per organitzar els processos i els sistemes d'una manera òptima.
- Les persones que desitgin participar en la configuració del sistema SAP ERP obtindran en el tercer mòdul els coneixements tècnics necessaris per adequar el comportament del sistema a les especificacions funcionals i organitzatives.

Per tant, es tracta d'un programa dirigit tant a persones que arribades a un punt de la seva trajectòria professional requereixin aquest tipus de formació, com a persones que vulguin iniciar la seva carrera professional en el sector de serveis professionals (consultories de negoci o empreses tecnològiques).

Objectius

- Dotar als alumnes de capacitat per gestionar processos empresarials: modelitzar, analitzar, millorar i implementar-los.
- Oferir una visió global, àmplia i interrelacionada de tots els processos empresarials des de la vessant de les tecnologies de la informació fent servir el SAP ERP.
- Capacitar als alumnes per ser implantadors del mòdul FI/CO del SAP amb certificació oficial de SAP.

- Emmarcar des del punt de vista de la organització empresarial la gestió i la implementació d'un ERP.

Requisits d'accés

Diplomats, llicenciats i graduats en les àrees de l'administració d'empreses, la economia, el dret o les enginyeries. En cas d'experiència en SAP es poden admetre titulats universitaris d'altres àmbits.

Sortides professionals

- Empreses consultores en organització, anàlisi de processos i implementació de sistemes ERP.
- Empreses de qualsevol sector, públic o privat, en els departaments de comptabilitat, finances, controlling, tresoreria, recursos humans, logística, operacions, compres, sistemes de la informació, màrqueting.

Contacte

Victor Manuel Gimenez Garcia

Telèfon: 935811209

Correu electrònic: Victor.Gimenez@uab.cat

Web: http://pagines.uab.cat/sap_uab/

Màster propi UAB

9a Edició
Places: 20
Orientació: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 1716/9
Preu: 9400 ¤
Preu especial: 8850¤
Col·lectiu d'aplicació: Ex-alumnes UAB

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 07/11/2016 al 02/06/2017
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament d'Empresa
Centres col·laboradors:
Sap
Títol que s'obté:
Màster en SAP ERP Financials

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.