Māster en Teoria i Prāctica de la Prosocialitat i Aplicacions de la Logoterāpia

Presentaciķ

El Māster en Teoria i Prāctica de la Prosocialitat i Aplicacions de la Logoterāpia és un programa destinat a titulats i professionals dels āmbits psicolōgic, antropolōgic, educatiu, sociosanitari i empresarial.

El Māster té com a finalitat dotar d'una formaciķ teoricoprāctica en els āmbits de la prosocialitat i la logoterāpia, i capacitar per al desenvolupament de qualsevol tipus d'intervenciķ prosocial amb enfocament logoterapčutic en els seus camps d'actuaciķ.

El programa s'ha estructurat en dos blocs formatius, el de la prosocialitat i el de la logoterāpia, a causa de la fortalesa recíproca d'ambdķs marcs teōrics en la seva dimensiķ prāctica i professional.

L'objectiu és capacitar els participants per aplicar i transferir aquests processos i tčcniques als seus āmbits d'interčs professional, de manera que puguin facilitar processos d'empoderament, autodiagnōstic i autoformaciķ en altres.


Aquest māster continua amb la línia de treball desenvolupada en les seves tres edicions anteriors 2006-2007, 2007-2008, 2011-2012, realitzades a Espanya i Colōmbia, continuant amb l'estreta col ˇ laboraciķ amb l'ICL (Institut Colombiā de Logoterāpia) i ACLAE, (Associaciķ Catalana d'Anālisi Existencial).

Objectius

- Promoure i facilitar l'autodiagnōstic de l'estil comunicatiu i el disseny d'un pla d'optimitzaciķ personal en els participants.

- Aplicar la comunicaciķ prosocial en āmbits interpersonals i professionals en experičncies predissenyades.

- Presentar i demostrar la potencialitat de la prosocialitat com a via per a la millora del clima en les organitzacions, la cura de la salut mental de les persones i la qualitat de vida de l'entorn circumdant.


- Introduir a l'alumne al counseling i coaching prosocial en contextos formatiu, familiar, organitzacional.

- Generar solucions creatives des de la prōpia disciplina per a donar respostes a les necessitats detectades en el propi āmbit.

- Cončixer i aplicar tčcniques de focalitzaciķ grupal i de visualitzaciķ per a generar participaciķ des d'un plantejament i didāctica prosocial.

- Dissenyar, desenvolupar i aplicar plans personals d'optimitzaciķ prosocial en els āmbits seleccionats pels participants.

- Promoure l'estudi profund i investigaciķ de la logoterāpia i l'anālisi existencial amb čmfasi en la comprensiķ dels fonaments antropolōgics, psicolōgics i filosōfics.

- Promoure l'aplicaciķ dels fonaments, mčtodes i tčcniques de la logoterāpia en la vida quotidiana, familiar i professional de les persones.

- Incrementar el nombre d'agents prosocials i contribuir a la creaciķ i difusiķ d'espais de cohesiķ i unitat, des d'una resoluciķ prosocial dels conflictes.

Requisits d'accés

- Llicenciats o graduats en Psicologia, Pedagogia, Psiquiatria, Sociologia, Antropologia, Cičncies Socials i Humanitats. Altres llicenciatures o graus prčvia acceptaciķ per part de la coordinaciķ.

Sortides professionals

- Formador en l'āmbit de la logoterapia y la prosocialitat.
- Consultor especialitzat en āmbits interpersonals, organitzacionals, grupals i empresarials.
- Especialista-docent en prosocialitat.
- Direcciķ d'equips de treball.
- Assessor d'associacions cíviques i socials.
- Especialista en lideratge prosocial.
- Promotor de projectes d'intervenciķ social.
- Investigador social amb mčtodes participatius.
- Assessor individual i grupal en prosocialitat, anālisi existencial i logoterāpia.
- Consultor i investigador d'estratčgies grupals per a la resoluciķ de conflictes.
- Dinamitzador en relacions públiques.
- Formador en habilitats socials per a mediadors sociosanitaris.

Contacte

Iranzu Goicochea Oxinalde

Telčfon: 935814443

Correu electrōnic: coaching.prosocial@gmail.com

Web: http://www.prosocialidad.org/

Māster propi UAB

4a Ediciķ
Places: 30
Orientaciķ: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 2669/4
Preu: 3400 ¤
Preu especial: 2750¤
Colˇlectiu d'aplicaciķ: Alumn amb Cert. ACLAE(asig.Logoterapia i Anālisi Exist./ Llicenciats en Psicologia, Treballador Social o Magisteri anys 2011 i 12

Veure el detall del preu

Modalitat: Semipresencial
Lloc: Universitat Autōnoma de Barcelona. Corporaciķn Instituto Colombiano
Dates: del 18/09/2013 al 31/05/2015
Idioma de docčncia:
Castellā (100%)
Centres responsables:
Departament de Psicologia Bāsica, Evolutiva i de l'Educaciķ
Centres colˇlaboradors:
Instituto Colombiano de Logoterapia Viktor Frankl Ltda.
Títol que s'obté:
Māster en Teoria i Prāctica de la Prosocialitat i Aplicacions de la Logoterāpia

Contacta directament amb la coordinaciķ del programa *Camps obligatoris

Rebrās cōpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informaciķ del programa.