Màster en Disseny i Gestió de la Producció Audiovisual

Presentació

Històricament, la formació del productor audiovisual ha estat relacionada amb la seva experiència empírica. L'arribada de la tecnologia al mon del audiovisual augmenta exponencialment les necessitats de productes audiovisuals i de productors formats acadèmicament.

El nou productor audiovisual ha d'utilitzar les tècniques i els instruments metodològics més actuals per respondre amb creativitat a les exigències dels seus propis nuclis socials i culturals, així com atendre les demandes dels nous mercats que l'espai audiovisual li ofereix. Aquest Màster dona les eines metodològiques necessàries per poder desenvolupar aquesta feina.

El Màster neix com a resultat d'una evidència detectada en el propi sector professional de l'audiovisual: així com els actors, els directors, els guionistes i els tècnics en general tenen una formació específica, els productors audiovisuals no la tenen. Donada la velocitat de canvi de les tecnologies aplicades al mon audiovisual la formació dels productors no respon ja nomes a la experiència. Les necessitats de la producció audiovisual, des de qualsevol punt de vista, s'han fet tant sofisticades que, al segle XXI, un productor audiovisual sense formació està en inferioritat de condicions a la seva professió.


Donat que en molts països no es disposa de tot l'instrumental tecnològic de darrera generació, aquesta proposta dóna a conèixer models productius a partir dels recursos disponibles i que atenguin necessitats dels seus propis mercats, però al mateix aconsegueixen donar el salt a nous espais audiovisuals comercials o alternatius segons la seva orientació.

Objectius

- Destresa en l'aplicació de les tecnologies en el procés d'elaboració i comercialització del producte audiovisual.
- Aconseguir una alta qualificació en la capacitat de gestió de l'empresa i del producte audiovisual.
- Potenciació de les habilitats, competències i destreses creatives per al disseny i elaboració de productes audiovisuals innovadors amb garanties de viabilitat al mercat professional.

Requisits d'accés

Els estudiants hauran d'estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o un altre expedit per una institució d'educació superior pertanyent a un altre estat de l'EEES que faculti en aquest país l'accés a estudis de màster.

Sortides professionals

- Crear i dirigir empreses audiovisuals.
- Crear i produir productes audiovisuals.
- Treballar com part d'un equip audiovisual: director de producció, cap de producció, productor executiu.

Contacte

Francisco Martín Villodres

Telèfon: 639165455

Correu electrònic: gestion@masterproduccionaudiovisualuab.es

Web: https://masterproduccionaudiovisualuab.es/

Màster propi UAB

13a Edició
Places: 30
Orientació: Professional
66 ECTS
Codi de l'estudi: 1987/13
Preu: 6950 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Escola de Postgrau
Dates: del 13/02/2018 al 11/12/2018
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Títol que s'obté:
Màster en Disseny i Gestió de la Producció Audiovisual

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.