Presentació

La formació que es proposa vol formar estudiants amb un perfil professionalitzador dins el camp de la producció dels videojocs. Aquest és un camp que evoluciona molt ràpidament i que genera noves oportunitats laborals en forma d'empreneduria, de formació d'empreses i de llocs de treball molt especialitzats.

L'objectiu principal és formar als estudiants en la concepció, les eines i els mètodes necessaris per la programació o disseny de videojocs 3D. Per tal de dur-ho a terme aquest màster està format per dues especialitzacions:

- Itinerari Programació: Dirigit fonamentalment a Enginyers en Informàtica o Telecomunicacions i Llicenciats en Matemàtiques i Físiques, així com també Enginyers Tècnics en Informàtica i Telecomunicacions, i titulacions afins.

- Itinerari Art 3D: S'adreça a Llicenciats en Belles Arts, Comunicació Audiovisual, i titulacions afins.

Tot i que aquestes dues especialitzacions tenen un pla d'estudis ben diferenciats, hi ha un conjunt d'assignatures que s'hauran de cursar independentment del perfil escollit, així com també el treball de fi de màster, el qual agruparà a un conjunt reduït d'alumnes de les dues especialitzacions per tal de desenvolupar un videojoc de complexitat mitjana.

Durant el transcurs del màster el treball de fi de màster tindrà un pes molt important ja que en la seva realització es posarà en pràctica els coneixements adquirits, emprant una metodologia molt similar a la que es dóna en un estudi de videojocs de la indústria actual.

Objectius

El principal objectiu és donar una visió integradora de tots els aspectes que demana el procés de creació d'un videojoc. L'alumne aprendrà quins són els quatre principals perfils professionals que podem trobar a la indústria, i com interaccionen entre ells.

Amb la formació impartida, els estudiants esdevindran professionals amb una base tecnològica sòlida en un àmbit punter i de gran abast social i econòmic, com és la producció de videojocs.

La docència impartida en aquest màster abarca tant aspectes teòrico-pràctics de l'àrea com les habilitats per a treballar en un entorn professional d'alt nivell.

Així mateix, es potenciarà el treball en equip, un requisit indispensable per a la posterior incorporació al món laboral, ja que es tracta d'un sector on es demana la màxima capacitat d'interacció entre professionals que provenen de diferents perfils acadèmics.

També es tractarà l'impacte dels videojocs dins la societat de la comunicació, i quines perspectives de futur presenten.

El màster pretén donar una sòlida formació tècnica amb l'objectiu de formar professionals en desenvolupar sistemes d'informació que integrin informació de diferents mitjans com imatge (sintètica i real), audio, vídeo, etc.) i investigadors en estudiar i obtenir noves tecnologies que facilitin aquesta integració.

Requisits d'accés

Enginyers en Informàtica
Enginyers Tècnics en Informàtica
Enginyers en Telecomunicacions
Llicenciats en Matemàtiques
Llicenciats en Físiques
Llicenciats en Belles Arts
Comunicació Audiovisual

Per altres titulacions o titulacions equivalents a les Enginyeries i llicenciatures abans esmentades i obtingudes a l'estranger, caldrà estudiar l'expedient acadèmic de l'alumne abans que aquest sigui admès.

Sortides professionals

- Programador en estudis de videojocs (lògica, tecnològica, àudio, etc.)
- Programador en estudis d'arquitectura
- Programador en estudis d'animació
- Dissenyador, animador o modelador en estudis de videojocs
- Modelador en estudis d'arquitectura
- Dissenyador, animador o modelador en estudis d'animació
- Incorporar-se en departaments de R+D d'empreses
- Crear la seva pròpia empresa de base tecnològica

Contacte

Enric Marti Godia

Telèfon: 935811501

Correu electrònic: Enric.Marti@uab.cat

Web: http://mastervideojuegos.uab.cat/

Màster propi UAB

9a Edició
Places: 25
Orientació: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 2304/9
Preu: 5300 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Escola d'Enginyeria, Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 25/09/2017 al 31/10/2018
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Escola d'Enginyeria
Departament de Ciències de la Computació
Títol que s'obté:
Segons itinerari ; Màster en Creació de Videojocs: Art en 3D o Màster en Creació de Videojocs: Programació

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.