Presentació

El coaching sistèmic és un procés d'intervenció estructural dirigit a persones, grups o organitzacions que promouen l'aparició d'aprenentatges afavoridors del desenvolupament i en conseqüència l'increment de la satisfacció. El seu àmbit d'aplicació és el present dels contextos reals dels clients i està orientat a resultats concrets. Es centra en les capacitats actuals i potencials del client.

El coach transfereix en aquest procés habilitats al client, mai fa el treball d'ell. La realitat del client és definida com una realitat interaccional, basada en inderdependències, que requereixen la capacitat del client per a percebre totalitats, patrons d'interacció i xarxes relacionals.

El coaching sistèmic requereix també una sensibilitat especial cap a les interconnexions subtils que confereixen a les persones les seves singularitats. Quan una persona o una organització té conflictes, un coach amb pensament sistèmic els veu originats per estructures subjacents i no únicament per errors individuals o voluntat dolenta.

El coaching sistèmic permet, a través de les premisses de totalitat i interdependència, trobar els punts essencials en els quals noves perspectives, actes i modificacions d'estructures associades al client poden conduir a millores significatives i duradores.

Objectius

Desenvolupar les competències necessàries per aplicar les tècniques i metodologies del coaching amb individus.

Requisits d'accés

Està especialment dirigida a titulats de grau mig (treballadors socials, educadors, infermers) o superior (psicòlegs, metges, pedagogs, sociòlegs) que la seva pràctica s'inscrigui en els citats contextos encara que no exclou a professionals associats a tot tipus de contextos organitzacionals.

Sortides professionals

- Professionals de serveis socials de base

- Professionals d'atenció d'equips a la infància i l'adolescència

- Professionals d'equips d'atenció psicopedagògica

- Professionals en serveis psicojurídics

- Professionals en general que tenen funcions de gestió d'equips

Contacte

Mónica Garrido Fernández

Telèfon: 608176402

Correu electrònic: d.psiquiatria@uab.cat

Màster propi UAB

9a Edició
Places: 30
Orientació: Professional
75 ECTS
Codi de l'estudi: 2800/9
Preu: 6975 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Institut Sistèmic de Barcelona (ISBA) Castillejoss 411, baixos 1a 08025 Barcelona
Dates: del 15/11/2017 al 19/06/2019
Idioma de docència:
Català (60%), Castellà (30%), Anglès (10%)
Centres responsables:
Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal
Títol que s'obté:
Màster en Coaching Sistèmic

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.