Presentació

La Fundació Puigvert és una institució de llarga trajectòria en la clínica, docència i investigació en urologia, nefrologia i andrologia. La secció d'andrologia va ser creada a principis dels anys setanta i des d'aleshores s'ha tornat un referent nacional i europeu de l'especialitat. En la Institució es van establir les bases de l'exercici de l'andrologia. Actualment es l'únic centre de l'Estat Espanyol amb un servei independent i l'únic centre de l'Estat Espanyol certificat per a la docència i la formació d'aquesta especialitat.

El màster té com objectiu proporcionar les competències adequades sobre fisiopatologia de l'aparell reproductor masculí en les diferents etapes de la vida, l'etiologia de les patologies masculines més importants i els mètodes diagnòstics de classificació d'aquestes patologies així com els principis generals del tractament mèdic i quirúrgic de les malalties andrològiques.

Objectius

El màster té com objectiu proporcionar la formació adequada sobre fisiopatologia de l'aparell reproductor masculí en les diferents etapes de la vida, l'etiologia de les patologies masculines més importants, els mètodes diagnòstics de classificació d'aquestes patologies, els principis generals del tractament mèdic i quirúrgic de les malalties andrològiques.


El nivell professional adquirit serà el de nivell de capacitació professional elevada en l'àmbit del diagnòstic i tractament de les malalties de l'aparell reproductor masculí. Podran participar especialistes en Endocrinologia, Urologia i altres especialitats (Dermatologia, Ginecologia)prèvia consulta del consell directiu.

El diagnòstic i tractament de la salut sexual i reproductiva en l'home requereix un coneixement profund de les ciències bàsiques, genètica, patologia, endocrinologia i bàsics de cirurgia. A més s'ha de complementar amb el coneixement de les tècniques d'imatge.

Es pretén donar una formació àmplia sobre aspectes ètics i legals associats a les tecnologies de la reproducció, així com tot els aspectes psicològics i de relació entre els pacients i els equips que treballen en Tècniques de Reproducció Assistida.

Requisits d'accés

- Títol de grau/llicenciat amb l'especialitat en Endocrinologia, Urologia, Dermatologia o Ginecologia.

- Altres especialitats es valoraran segons les credencials.

Sortides professionals

Serveis d'Endocrinologia, d'Urologia i en grups de Reproducció Humana.

Contacte

Héctor Osvaldo Rajmil Marquenson

Telèfon: 9

Correu electrònic: andrologia.fpuigvert@uab.cat

Web: http://www.fundacio-puigvert.es

Màster propi UAB

4a Edició
Places: 15
Orientació: Professional
70 ECTS
Codi de l'estudi: 2764/4
Preu: 8500 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Fundació Puigvert. C/ Cartagena 340. Barcelona
Dates: del 01/02/2018 al 30/01/2020
Idioma de docència:
Castellà (90%), Anglès (10%)
Centres responsables:
Departament de Medicina
Centres col·laboradors:
Fundació Puigvert
Títol que s'obté:
Màster en Andrologia Clínica

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.