Universitat Autōnoma de Barcelona Māsters i postgraus UAB

Māsters i Postgraus UAB > L'escola de postgrau > L'escola de postgrau uab

Coneix l'Escola


L'Escola de Postgrau coordina, gestiona i impulsa l'oferta formativa de Doctorat i de Formació Continuada de la UAB. Està concebuda com un punt d'intercanvi entre estudiants, professors, investigadors i professionals de prestigi reconegut.

Dins del Campus de la UAB, l'Escola de Postgrau ocupa la recuperada masia de Can Miró i l'edifici annex de nova planta; en total, prop de 3.000 m2 dedicats a l'atenció, gestió i docència de tercer cicle.

L'Escola compta també amb l'edifici de la Casa Convalescència, situada en ple centre de Barcelona, on s'imparteixen majoritàriament postgraus en ciències de la salut i la vida. Aquest equipament, amb una superfície de 6.245 m2 distribuïts en tres plantes i soterrani, disposa d'aules i sales totalment equipades amb tecnologia multimèdia.

 Una inversiķ en el teu creixement professional 
Universitat, societat i empresa
Projecciķ internacional
Els postgraus de la UAB estan orientats a crear els professionals que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors. Una inversió en la teva carrera professional amb la garantia UAB.

Doctorats
Els estudis de Doctorat estan destinats a la formació de professors i investigadors del màxim nivell: combinen l’especialització en un camp científic, tècnic o artístic amb la formació en les tècniques d’investigació.

Màsters, Diplomatures de Postgrau i Cursos
Un ampli ventall de Màsters, Diplomatures de Postgrau i Cursos a l’abast de professionals i empreses. Una eina fonamental per a l’actualització dels teus coneixements o bé per a l’especialització professional.

ĢCada passa que vaig donar en el desenvolupament del projecte em va omplir d'idees i inquietuds que vull plasmar per comprendre els nous canvis dins la publicitat.ģ

Atahualpa Badillo

Māster en Estratčgia i Creativitat Interactiva

 

Contacta'ns!

info.postgrau
93 581 30 10
Atenciķ a l'usuari

 

 

 

 

 

El Postgrau UAB t'ofereix un ampli catàleg de màsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econòmics i socials més innovadors. Són els postgraus i màsters UAB:
una inversió en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

© 2014 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats