Universitat Autōnoma de Barcelona Māsters i postgraus UAB

Māsters i Postgraus UAB > L'escola de postgrau > L'escola de postgrau uab

Coneix l'Escola


L'Escola de Postgrau coordina, gestiona i impulsa l'oferta formativa de Doctorat i de Formació Continuada de la UAB. Està concebuda com un punt d'intercanvi entre estudiants, professors, investigadors i professionals de prestigi reconegut.

Dins del Campus de la UAB, l'Escola de Postgrau ocupa la recuperada masia de Can Miró i l'edifici annex de nova planta; en total, prop de 3.000 m2 dedicats a l'atenció, gestió i docència de tercer cicle.

L'Escola compta també amb l'edifici de la Casa Convalescència, situada en ple centre de Barcelona, on s'imparteixen majoritàriament postgraus en ciències de la salut i la vida. Aquest equipament, amb una superfície de 6.245 m2 distribuïts en tres plantes i soterrani, disposa d'aules i sales totalment equipades amb tecnologia multimèdia.

 Una inversiķ en el teu creixement professional 
Universitat, societat i empresa
Projecciķ internacional
Els postgraus de la UAB estan orientats a crear els professionals que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors. Una inversió en la teva carrera professional amb la garantia UAB.

Doctorats
Els estudis de Doctorat estan destinats a la formació de professors i investigadors del màxim nivell: combinen l’especialització en un camp científic, tècnic o artístic amb la formació en les tècniques d’investigació.

Màsters, Diplomatures de Postgrau i Cursos
Un ampli ventall de Màsters, Diplomatures de Postgrau i Cursos a l’abast de professionals i empreses. Una eina fonamental per a l’actualització dels teus coneixements o bé per a l’especialització professional.

ĢEl Postgrau em va donar una perspectiva multidisciplinar sobre el reptes dels conflictes i les possibilitats de la construcciķ de pau. Vaig poder qualificar la meva passiķ per la cultura de pau.ģ

Cultura de Pau

Borja Paladini Adell

Postgrau en Cultura de Pau

 

Contacta'ns!

info.postgrau
93 581 30 10
Atenciķ a l'usuari

 

 

 

 

 

El Postgrau UAB t'ofereix un ampli catàleg de màsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econòmics i socials més innovadors. Són els postgraus i màsters UAB:
una inversió en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

© 2014 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats