Presentació

La UAB ha estat certificada com a SAP education partner per impartir màsters i postgraus sobre aquest sistema ERP líder en el mercat. El principal avantatge d'oferir formació homologada per SAP és que els màsters i postgraus incorporen la garantia de SAP Formació i donen accés a la única certificació SAP oficial reconeguda.

El postgrau en SAP ERP té com a objectiu la capacitació dels alumnes en la dimensió organitzativa de les empreses. Per aquest motiu s'aborda el temari des de dues òptiques ben diferenciades: les operacions i la tecnologia.

Des de les operacions es defineixen els processos de negoci que regulen les relacions i els fluxos d'informació entre els diferents departaments o unitats organitzatives.


Des dels sistemes d'informació es determina la infraestructura tecnològica necessària per sustentar els processos de negoci.

En les últimes dècades, les solucions de SAP s'han convertit en autèntics referents en aquest àmbit. Per això la part més pràctica d'aquest programa es basarà en les solucions d'aquest fabricant.

Per assolir aquest objectiu el postgrau en SAP ERP s'estructura en dos grans blocs:

- el primer aborda els processos de negoci des d'un punt de vista conceptual.
- el segon exposa tots el processos i les seves interrelacions però sota el marc del SAP ERP, per tal de tenir una visió àmplia i relacionada de la majoria dels mòduls d'aquest ERP.

Aquesta estructuració permet dirigir el programa a aquelles persones més orientades a la gestió, a la direcció de projectes tecnològics relacionats amb sistemes ERP, o els responsables de processos de negoci trobaran en el primer i segon mòdul el coneixement necessari per organitzar els processos i els sistemes d'una manera òptima.

Per tant, es tracta d'un programa dirigit tant a persones que arribades a un punt de la seva trajectòria professional requereixin aquest tipus de formació, com a persones que vulguin iniciar la seva carrera professional en el sector de serveis professionals (consultories de negoci o empreses tecnològiques).

Objectius

- Dotar als alumnes de capacitat per gestionar processos empresarials: modelitzar, analitzar, millorar i implementar-los.
- Oferir una visió global, amplia i interrelacionada de tots els processos empresarials des de la vessant de les tecnologies de la informació fent servir el SAP ERP.
- Emmarcar des del punt de vista de la organització empresarial la gestió i la implementació d'un ERP

Requisits d'accés

- Diplomats, llicenciats i graduats en les àrees de l'administració d'empreses, la economia, el dret o les enginyeries.

- En cas d'experiència en SAP es poden admetre d'altres àmbits.

- Es podran admetre persones amb experiència professional però sense titulació, que si superen el program rebran un certificat d'assistència.

Sortides professionals

- Empreses consultores en organització, anàlisi de processos i implementació de sistemes ERP.
- Departaments de comptabilitat,finances,costos,tresoreria.
- Departaments de sistemes, tecnologies de la informació.

Contacte

Victor Manuel Gimenez Garcia

Telèfon: 935811209

Correu electrònic: Victor.Gimenez@uab.cat

Web: http://pagines.uab.cat/sap_uab/

Postgrau UAB

9a Edició
Places: 20
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 1714/9
Preu: 6200 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Dates: del 07/11/2016 al 18/03/2017
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament d'Empresa
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau en SAP ERP

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.