Presentació

Aquesta diplomatura de postgrau és eminentment pràctica i pretén preparar al psicòleg per a l'actuació professional en l'àmbit de l'esport escolar, des de l'assessorament a entrenadors i tècnics d'esport de base fins a l'assessorament a professionals de la salut per tal de millorar les pautes d'activitat física. Es concedeix també importància tant als aspectes teòrics com metodològics de la psicologia i de les ciències aplicades a l'esport.

Objectius

Aquest Postgrau de Psicologia de l'Esport en Edat Escolar, de caràcter professional, pretén que els alumnes coneguin els factors psicològics que influeixen en la pràctica esportiva dels joves i dominin les principals estrategies d'intervenció psicològica per evitar abandonaments prematurs de l'esport.

També pretén que els alumnes coneguin les teories de la psicologia de l'esport i de l'activitat física perquè estiguin en condicions d'aplicar els coneixements adquirits per resoldre problemes en l'àmbit de la iniciació esportiva i de l'activitat física en relació a la salut.


Finalment, es vol aconseguir que els alumnes dominin les estratègies d'intervenció necessàries per realitzar un treball aplicat en l'àmbit de la iniciació esportiva i de l'activitat física en relació a la salut.

Requisits d'accés

- Tenir un títol universitari d'un mínim de 180 ECTS, o equivalent, preferentment en Psicologia, Psicopedagogia, Educació Física, Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport o en Fisioteràpia .

- Altres titulacions es podran considerar per part de la Comissió Docent, en funció del currículum del candidat.

Sortides professionals

- Assessor/especialista en intervenció, de centres d'iniciació i tecnificació esportives.
- Assessor/especialista en intervenció, de federacions, entitats i clubs esportius.
- Assessor/especialista en intervenció, en gabinets i centres de salut.
- Especialistes en les facultats de Psicologia i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, en universitats públiques i privades.

Contacte

Secretaria dels Cursos del Laboratori de Psicologi

Telèfon: 935811434

Correu electrònic: master.psicologia.deporte@uab.cat

Web: http://pagines.uab.cat/master.psicesport/

Postgrau UAB

11a Edició
Places: 42
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 1877/11
Preu: 2300 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: 80% a la Facultat de Psicologia del Campus UAB, Bellaterra (Barcelona); 20% a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC), Barcelona
Dates: del 09/01/2017 al 30/09/2017
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Interuniversitari:
Universitat Autònoma de Barcelona
Universitat de Barcelona
Centres responsables:
Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació
Centres col·laboradors:
INEFC Barcelona
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau en Psicologia de l'Esport en Edat Escolar

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.