Continguts

El curs està dividit en 5 mòduls: Fonaments teòrics en anatomia, fisiologia i anestèsia facial, Tractaments antienvelliment no quirúrgics, Tractaments antienvelliment quirúrgics, i finalment bases legals i màrqueting de l'especialitat. treball final
 

En el primer s'exposaran les bases teòriques sobre les quals es treballarà al llarg del curs, incloent els aspectes més rellevants de l'anatomia i fisiologia del territori facial.
 
En el mòdul de tractament no quirúrgics s'impartiran els coneixements teòrics i pràctics requerits per a la realització de procediments de tractaments facials habituals en una consulta de medicina estètica com és el tractament de làser, els tractaments reafirmants, la utilització de la toxina botulínica, els tractaments de farciment facial, la utilització de fils tensors i de peelings facials. Aquest mòdul serà complementat amb pràctiques amb pacients, on l'alumne adquirida la destresa sota supervisió del professorat.

 En el mòdul de tractament quirúrgics l'alumne adquirida coneixements per realitzar intervencions d'índole dermatològica, i adquirida coneixement i indicació de les tècniques quirúrgiques facials més habituals en al camp estètic i antienvelliment.

En l'últim mòdul s'impartiran coneixements de Medicina legal sobre límits ètics i deontològics de l'especialitat, així com coneixements en màrqueting i gestió de la consulta necessaris per a la pràctica diària.

Al llarg del curs s'impartiran diferents webinars (seminaris en línia) per a omplir la formació.

Treball Final: Consisteix en l'elaboració i presentació d'una revisió bibliogràfica exhaustiva sobre un tractament o una patologia que permeti obtenir conclusions científiques validables acadèmicament. El treball serà supervisat pel professorat i defensat públicament.

Assignatura Crèdits Caràcter
Fonaments teòrics en anatomia, fisiologia i anestèsia facial
6 ECTS Obligatòria
Tractaments estètics i antienvelliments no quirúrgics
6 ECTS Obligatòria
Tratamientos estéticos y antienvejecimientos quirúrgicos
6 ECTS Obligatòria
Medicina Legal, Marketing y Gestión de la consulta
6 ECTS Obligatòria
Treball Final
6 ECTS Obligatòria

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.