Presentació

Presentació del postgrau en Direcció de la Transformació Digital

L'entorn empresarial actual demanda professionals capaços de liderar i gestionar projectes que aprofitin els reptes de la irrupció del digital, persones preparades per introduir canvis que transformin o millorin alguns dels processos empresarials existents (de relació amb el client, logístics, de gestió de la cadena de valor, etc.) i, així mateix, aprofitar l'oportunitat de desenvolupar productes i serveis diferenciats, modificant freqüentment el model de negoci.

Objectius

Preparar els professionals per a la presa de decisions i gestió en entorns competitius i canviants afectats per la transformació digital, de manera que siguin capaços d'aportar valor a les seves organitzacions.

Requisits d'accés

- Llicenciats o graduats, enginyers o enginyers tècnics en disciplines relacionades amb la tecnologia i la gestió empresarial.
- El programa també acceptarà excepcionalment:
Estudiants que estiguin cursant l'últim any de la titulació (grau).
Professionals sense titulació amb experiència.

Sortides professionals

Aquells perfils professionals que suposin la generació d'oportunitats de negoci per la transformació digital i la gestió de nous projectes innovadors, ja sigui a nivell intern (intraemprenedor) o extern (start up).
Tant per a professionals del sector que vulguin aprofundir per aprofitar el potencial que ofereixen aquestes noves tecnologies, com per a directius d'altres sectors que necessiten incorporar aquestes competències o reorientar la seva activitat.

Contacte

Carlos Guallarte Nuez

Correu electrònic: Carlos.Guallarte@uab.cat

Web: *La Universitat Autònoma de Barcelona no es fa responsable dels continguts de pàgines web o enllaços externs amb informació que no sigui coincident amb els continguts de la memòria acadèmica aprovada pels òrgans competents de la universitat.

Postgrau UAB

1a Edició
Places: 40
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 3711/1
Preu: 3500 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: A determinar
Dates: del 28/09/2017 al 30/03/2018
Idioma de docència:
Castellà (90%), Anglès (10%)
Centres responsables:
Escola de Postgrau
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau en Direcció de la Transformació Digital

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.