Postgrau en Comptabilitat Financera i Control de Costos amb SAP

Presentació

La UAB ha estat certificada com a SAP education partner per impartir màsters i postgraus sobre aquest sistema ERP líder en el mercat. El principal avantatge d'oferir formació homologada per SAP és que els màsters i postgraus incorporen la garantia de SAP Formació i donen accés a la única certificació SAP oficial reconeguda.

En superar el programa els alumnes poden obtenir el diploma de postgrau de la UAB i la certificació oficial SAP de FI (prèvia superació dels exàmens oficials que SAP realitza a les instal·lacions de la UAB). La matrícula inclou el cost d'aquest examen oficial de SAP.


El postgrau en Comptabilitat Financera i Control de Costos amb SAP té com a objectiu la capacitació dels alumnes per a la configuració i implementació del mòdul de Finances i Costos de SAP (mòdul FI/CO) a qualsevol tipus d'organització.

Per aquest motiu s'aborda el temari des de dues òptiques ben diferenciades: les operacions i la tecnologia.

Des de les operacions es defineixen els processos de negoci que regulen les relacions i els fluxos d'informació entre els diferents departaments o unitats organitzatives i que han de ser registrades dins del subsistema econòmic.

Des dels sistemes d'informació es determina la infraestructura tecnològica necessària per sustentar els processos de negoci. En les últimes dècades, les solucions de SAP s'han convertit en autèntics referents en aquest àmbit. Per això la part més pràctica d'aquest programa es basarà en les solucions d'aquest fabricant.

El postgrau en Comptabilitat Financera i Control de Costos amb SAP es dirigeix a les persones que desitgin participar en la configuració del sistema SAP ERP, obtindran en el tercer mòdul els coneixements tècnics necessaris per adequar el comportament del sistema a les especificacions funcionals i organitzatives.

Per tant, es tracta d'un programa dirigit tant a persones que arribades a un punt de la seva trajectòria professional requereixin aquest tipus de formació, com a persones que vulguin iniciar la seva carrera professional en el sector de serveis professionals (consultories de negoci o empreses tecnològiques).

Objectius

- Dotar als alumnes de capacitat per gestionar processos empresarials: modelitzar, analitzar, millorar i implementar-los.
- Capacitar als alumnes per ser implantadors de mòdul FI/CO del SAP amb certificació oficial de SAP.
- Emmarcar des del punt de vista de la organització empresarial la gestió i la implementació d'un ERP.

Requisits d'accés

Diplomats, llicenciats i graduats en les àrees de l'administració d'empreses, la economia, el dret o les enginyeries.

En cas d'experiència en SAP es poden admetre d'altres àmbits. Es podran admetre persones que demostrin experiència professional en el camp obtenint un certifitat d'assistència.

Sortides professionals

- Empreses consultores en organització, anàlisi de processos i implementació de sistemes ERP.
- Departaments de comptabilitat/finances/costos/tresoreria.
- Departaments de sistemes/tecnologies de la informació.

Contacte

Victor Manuel Gimenez Garcia

Telèfon: 935811209

Correu electrònic: Victor.Gimenez@uab.cat

Web: http://pagines.uab.cat/sap_uab/

Postgrau UAB

9a Edició
Places: 15
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 1715/9
Preu: 6999 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 02/03/2017 al 02/06/2017
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament d'Empresa
Centres col·laboradors:
Sap
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau en Comptabilitat Financera i Control de Costos amb SAP

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.