Curs en Revenue Management Nivell Bàsic

Presentació

Abans de l'arribada d'Internet i de les noves tecnologies les empreses turístiques d'allotjament i restauració fixaven tarifes anuals basades en diversos moments d'ocupació (temporada baixa, temporada mitja i temporada alta).

Actualment, les noves tecnologies han permet ha aquestes empreses comercialitzar directament el seu producte a través d'internet, però també ha suposat un increment de la visibilitat de la competència a través de la xarxa configurant un entorn altament competitiu.

La gestió dels negocis d'allotjament i restauració és complicada, ja que per una banda tenen uns elevats costos fixes que han de cobrir i per un altra elaboren un producte perible que no es pot emmagatzemar fent que una mala comercialització impliqui una pèrdua d'ingressos.


El Revenue Management permet a les empreses turístiques a través de l'anàlisi de diversa informació fer previsions sobre la demanda i així poder maximitzar tant els ingressos obtinguts com la seva rendibilitat.

El curs es basa en dos aspectes fonamentals: poca teoria i molta pràctica i s'articula en tres nivells diferents. El primer per tots aquells que es vulguin iniciar en el Revenue Management, el segon aniria adreçat a aquelles persones que es vulguin dedicar-hi professionalment i el tercer nivell aniria adreçat a aquells professionals que tenint ja els coneixements de Revenue Management vulguin emprendre la seva trajectòria com a consultors per a diverses empreses turístiques.
Aquest curs consta de 16 hores.

Continguts

Definició conceptual.
Fonaments del Revenue Management.
Les Eines, Gestió dels canals de venda i Marketing online.

Objectius

Capacitar el professional del Revenue Management en l'anàlisi dels aspectes necessaris per a la gestió d'aquesta disciplina, adaptant-se als nous escenaris de comercialització, i anticipant el comportament dels usuaris.

Requisits d'accés

Aquest programa va adreçat a:

- Alumnes de Grau en Direcció Hotelera.
- Alumnes de Grau en Turisme.
- Professionals de l'àmbit del Turisme i/o professionals del sector vinculats a l'àmbit de la gestió de reserves.
- Professionals del sector comercial de Turisme

Contacte

Carme Puigpinós March

Telèfon: 935929712

Correu electrònic: fcontinuada.eutdh@uab.cat

Web: http://www.eutdh.cat

Curs d'especialització UAB

1a Edició
Places: 20
Orientació: Professional
0 crèdits
Codi de l'estudi: 3641/1
Modalitat: Presencial
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 21/04/2017 al 29/04/2017
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs Revenue Management Nivell Bàsic

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.