Curs en Introducció al Protocol en el Sector del Turisme i la Restauració

Continguts

- Conceptes i regles bàsiques de protocol

- Protocol social : bones maneres

- Atenció al client i qualitat en la hostaleria

- La preparació de actes i organització d'esdeveniments a hostaleria

- La documentació

- Seguretat

Objectius

Capacitar l'alumne per afrontar amb garanties, els usos i normes protocol.làries,
desenvolupant un "saber estar" i un "saber fer" en un context professional dels sectors turístics i de la restauració.
Identificar estratègies per a la qualitat total: "Cultura del Detall", "Excel.lència" en turisme.
Proporcionar eines i normes socials de protocol per aplicar en la indústria de l'hostaleria: Planificar, Dissenyar i Saber gestionar les situacions a les que l'alumne s’enfrontarà, assegurant la satisfacció dels clients.

Requisits d'accés

- Alumnes i Grau en Direcció Hotelera.
- Alumnes i Grau en Turisme.
- Alumnes i Grau en Ciències Econòmiques
- Professionals de l'àmbit del Turisme i Direcció Hotelera i/o professionals de sectors vinculats

Web: http://www.eutdh.cat

Curs d'especialització UAB

1a Edició
Places: 25
Orientació: Professional
2 ECTS
Codi de l'estudi: 3670/1
Modalitat: Presencial
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 21/04/2017 al 13/05/2017
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs Introducció al Protocol en el Sector del Turisme i la Restauració

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.