Continguts

Grups d'aliments i elaboració de dietes.
Dietes aplicades a diferents estats fisiològics
Nutrició en estats patològics

Requisits d'accés

Llicenciats, diplomats títols de grau en Ciències de la Salut i/o Experimentals. S'inclou l'accés de diplomats, títols de grau (especialment en Infermeria) en tant les seves tasques professionals es relacionen directament amb l'àmbit de la nutrició i la seva formació prèvia ho recomana.

Itineraris

Aquest curs està inclòs al màster en Dietètica i Nutrició Humana.

Contacte

Marta Carrera Vallespín

Telèfon: 934125455

Correu electrònic: mcarrera@iusc.es

Web: http://www.iusc.es/programas/nutricion/item/elaboracion-de-dietas?category_id=24

Curs d'especialització UAB

13a Edició
Places: 25
Orientació: Professional
15 ECTS
Codi de l'estudi: 1455/13
Preu: 1455 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: IUSC Centre d'Estudis Superiors, C/ Fontanella, 19, Barcelona
Dates: del 17/10/2016 al 21/06/2017
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Centres col·laboradors:
Centre d'Estudis Superiors CIS (International University Study Center , IUSC)
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs Dietes

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.