Curs en Temes Actuals sobre l'Esclerosi Múltiple. Avançat I

Presentació

El Curs de Temes Actuals sobre l'Esclerosi Múltiple. Avançat I es crea amb l'interès d'oferir al conjunt de professionals de parla castellana l'oportunitat de rebre una formació del més alt nivell en aquest camp amb l'oportunitat de sentir i intercanviar dubtes i impressions amb ponents d'elit.

Objectius

L'objectiu del curs és el d'introduir a metges amb una capacitat específica en l'àrea de la neuroimmunologia, amb els coneixements i aptituds per fer un diagnòstic i tractament integral dels pacients amb aquestes patologies. Alhora es tractaria de fer arribar a persones amb línies de formació properes el coneixement que els permeti comprendre i interpretar el raonament diagnòstic i terapèutic en aquestes patologies.

Sortides professionals

Pensem que la realització d'aquest curs presencial en esclerosi múltiple augmenta la capacitació dels professionals que en algun moment han d'intervenir en el maneig de les persones afectes per aquestes malaties des dels professionals de la medicina interna fins als metges d'atenció primaria. Els coneixements adquirits també són de rellevància i milloren el perfil de candidats a llocs de recerca clínica o bàsica en unitat de neuroimmunologia.

Contacte

Marga Capell Maymó

Telèfon: 931751559

Correu electrònic: formacio@cem-cat.org

Curs d'especialització UAB

2a Edició
Places: 30
Orientació: Professional
1 ECTS
Codi de l'estudi: 3696/2
Modalitat: Presencial
Dates: del 09/11/2017 al 10/11/2017
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Medicina
Centres col·laboradors:
Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del Curs de Temes Actuals sobre l'Esclerosi Múltiple. Avançat I

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.