A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Dimarts 27 de febrer: activitat d'orientació professional
19.02.2018  -  Xerrada organitzada per l’equip docent de l’assignatura “Iniciació a la traducció especialitzada B-A (anglès-castellà)” i pel Vicedeganat de Professionalització.
El dimarts 27 de febrer, de 09:30 a 11:00, a l’aula Carles Riba (004), hi tindrà lloc una xerrada d’orientació professional titulada “Què busquen les agències en els traductors? Consells bàsics per a traductors novells que vulguin treballar per a agències de traducció”. La ponent de la xerrada serà Verònica López-Garcia, cofundadora i responsable de projectes de traducció a Sounds & Words. Llengua en què s’impartirà: castellà.

La xerrada ha estat organitzada per l’equip docent d’ “Iniciació a la traducció especialitzada B-A (anglès-castellà)”. Per aquest motiu es fa en l’horari lectiu d’aquesta assignatura. Per als estudiants que hi estan matriculats l’assistència és, doncs, obligatòria. L’accés, però, és lliure per a tot l’alumnat dels diferents graus, màsters i doctorat que s’imparteixen a la nostra Facultat. No cal dir que us animem a tots a participar-hi.

Verònica López-Garcia tradueix de l’anglès, del portuguès i del català al castellà. S’ha especialitzat en traducció audiovisual. Ha traduït per a doblatge i subtitulació centenars de sèries i pel·lícules i ha explorat el món de la traducció des de tots els vessants professionals: vuit anys com a traductora autònoma, sis com a responsable del departament audiovisual en una agència de traducció i actualment gestionant Sounds & Words, la seva pròpia agència amb estudi de gravació.
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Gestió acadèmica
Inici Mapa web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona