A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Interaccions entre la societat i la naturalesa al Japó
09.03.2017 Estudiar  -  El proper 9 de març a l'aula 004 de la Facultat de Traducció i d’Interpretació es celebrarà la sessió "Interaccions entre la societat i la naturalesa al Japó" 
El proper dijous 9 de març la Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona celebrarà amb la col·laboració de Fundación Japón i el Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO) de la UAB la jornada acadèmica "Interacciones entre la sociedad y la naturaleza en Japón". Les jornades es durana a terme a l'aula 004 de la Facultat.
  
Lluny de formular-se com entitats mútuament excloents, societat i natura constitueixen en les seves interaccions un fèrtil camp de reflexió sobre l'experiència estètica, espiritual i identitària japonesa. La seva articulació històrica ha donat lloc a imaginaris culturals específics on la reificació d’allò natural conviu de manera ambivalent amb els imperatius socials de cada època. Com es representen aquestes interaccions? Quines percepcions i imatges han cristal·litzat en la seva conformació? i en definitiva, com es conceben les relacions entre la societat i la natura al Japó? són algunes de les qüestions que, des de l'antropologia, la història de l'art i del pensament, la literatura, les indústries culturals i l'economia, debatran els ponents en una jornada acadèmica que desenvolupa els Estudis Japonesos a la Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Més informació:http://www.fundacionjapon.es/Estudio.sca?est_id=57&id=23
Més informació
Programa de la Jornada
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Gestió acadèmica
Inici Mapa web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona