A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
XVI Premi de Traducció Giovanni Pontiero
Logo_Institut_Camoes 27.10.2016 Estudis  -  El Centro de Língua Portuguesa / Instituto Camões de Barcelona i la Facultat de Traducció i d’Interpretació de la UAB us conviden a la cerimònia de lliurament del XV Premi de Traducció Giovanni Pontiero.
 
La Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Centro de Língua Portuguesa / Camões, IP em Barcelona tenen el plaer de convidar a tots els professors i alumnes de la UAB, així com al públic en general, a la cerimònia de lliurament del XVIè Premi de Traducció Giovanni Pontiero.
 
L’acte, que donarà a conèixer el guanyador o guanyadora del Premi, tindrà lloc el proper dia 27 d’octubre, a les 12h30, a l’Aula 004 de la Facultat de Traducció i d’Interpretació de la UAB.
 
La personalitat homenatjada en la present edició és el Dr. Ángel Marcos de Dios, Professor Catedràtic de la Universitat de Salamanca. Durant l’acte també hi haurà una actuació musical a càrrec de Mireia Latorre.
 
En l’edició d’enguany han participat un total de 14 traduccions al castellà d’obres literàries escrites originalment en llengua portuguesa.
 
El guanyador o guanyadora d’aquesta edició, el nom del qual es farà públic a la cerimònia de lliurament del premi, rebrà un xec per valor de 6.000 euros.
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Gestió acadèmica
Inici Mapa web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona