A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
Comunicat de l’Equip de Govern i les direccions dels centres docents de la UAB
Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona 03.11.2017  -  L’equip de govern i les direccions dels centres docents de la UAB manifesten la seva disconformitat pels empresonaments dictats per la jutgessa de l’Audiència Nacional, reclamen diàleg per afrontar els problemes polítics que ens afecten i demanem la revisió de les mesures cautelars imposades. 
L’equip de govern i les direccions dels centres docents de la UAB volem manifestar novament el nostre profund malestar i disconformitat pels empresonaments dictats per la jutgessa de l’Audiència Nacional. Considerem que existeixen altres vies per afrontar la situació política que viu Catalunya en aquests moments i que la presó no és la manera de fer-ho.
 
Creiem que el diàleg i la negociació sobre la base de les idees haurien de configurar el marc per afrontar els problemes polítics que ens afecten. D’acord amb aquesta creença, hem defensat les línies de diàleg i mediació i vam donar un suport actiu a la Comissió Independent de Mediació, Diàleg i Conciliació per demanar el restabliment del funcionament ordinari de les institucions d’autogovern de Catalunya.
 
La situació extraordinària que viu el nostre país obliga tothom a actuar amb la màxima responsabilitat per propiciar una sortida democràtica al conflicte polític present. Per tal d’avançar en aquest sentit, demanem la revisió de les mesures cautelars imposades. 
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Suport Logístic i Punt d'Informació
93 581 18 34
Inici Mapa web Video inauguració
2018 Universitat Autònoma de Barcelona