A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies Agenda
La UAB se suma a l'aturada de país prevista per a demà, 3 d'octubre
27.09.2017  - 

Comunicat de l'Equip de Govern del Gabinet del Rectorat

Benvolguda/ Benvolgut,
 
L’Equip de Govern ha convocat l’aturada d’aquest migdia com a mostra de rebuig i condemna a la violència exercida per les forces de seguretat de l’Estat contra la ciutadania durant la jornada de l'1 d'octubre.
 
Des de la pluralitat ideològica de la comunitat que integra la nostra universitat, compartim el més ferm convenciment que la violència mai no ha de ser la manera d’afrontar els conflictes polítics a les societats democràtiques.
 
Una vegada més, reiterem la nostra crida al diàleg i a la negociació i reclamem als que poden actuar que ho facin per reconduir el greu conflicte polític que viu Catalunya.
 
Per tot això, amb l’acord de les direccions dels centres docents, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) se suma a l'aturada de país prevista per a demà dia 3 d'octubre.
 
A la Universitat no hi haurà cap activitat acadèmica ni administrativa i el personal podrà decidir lliurament la seva assistència o no al lloc de treball. Per garantir l’obertura dels centres s’establiran serveis mínims pels canals habituals.

Ben cordialment,

Equip de Govern
Gabinet del Rectorat


 

 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Suport Logístic i Punt d'Informació
93 581 18 34
Inici Mapa web Video inauguració
2018 Universitat Autònoma de Barcelona