Biblioteca de Cičncies Socials. 25 anys (1988-2013)
Imatge de l'exposició 25 anys de la Biblioteca de Cičncies Socials 15.11.2013 Exposicions  -  25 anys de la Biblioteca de Ciències Socials

Aquest mes de novembre la Biblioteca de Ciències Socials celebra el seu 25è aniversari.  Per commemorar aquesta efemèride hem organitzat una exposició virtual i presencial, la inauguració de la qual tindrà lloc el proper dimarts dia 19 de novembre a les 12,30 h a l’entrada de la biblioteca per la planta 0.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Judith Solé Resina, Secretària General de la UAB. També intervindran Joan Ramon Gómez Escofet, director del Servei de Biblioteques, Salvador Cardús Ros en la seva condició de primer coordinador de la biblioteca, i Montserrat Catafal Benito, actualment cap de la Biblioteca de Ciències Socials.

L’exposició presencial, a càrrec  de Josep Vicens-i-Planagumà, reconstrueix d’una forma al·legòrica el punt d’inflexió en que es troben els serveis bibliotecaris: entre la biblioteca basada en el paper i la nova biblioteca digital. A l’exterior de la biblioteca, una  pintura digitalitzada de gran format ens presenta dues figures humanes que observen el passat i un present que mira cap el futur. A l’interior es mostra el cartell commemoratiu de l’esdeveniment, que es projecta en un espai ple de referències a la història de la biblioteca. A cada flanc i en dues columnes es mostren els documents, les eines i els instruments bibliogràfics d’un document del segle XVI i d’un document electrònic d’accés amb codi QR datat el 2013.

A través de l’exposició virtual  podrem fer un recorregut per la seva història, des del seu origen fins el present, dels fons en paper a les col·leccions digitals, de la consulta presencial a la biblioteca 2.0.

Autor  Biblioteca de Cičncies Socials
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Llistat de notícies
Les últimes notícies publicades

Subscriu-te al canal de notícies
Servei de Biblioteques
s.biblioteques@uab.cat