A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
Fira d’Empreses, tecnologia i conferències com a plats forts en la cinquena edició de la #MEMEnginy 2018
Pancarta exterior Escola d'Enginyeria MEMEnginy18 03.05.2018  - 
La fira tecnològica anual de referència de la Universitat Autònoma de Barcelona #MEMEnginy18 es va celebrar a l'Escola d'Enginyeria el passat dia 26, de 12.00 a 18.00 h. La jornada organitzada pel Consell d'Estudiants de l'Escola d'Enginyeria, va apropar als estudiants conferències, un fòrum d'ocupació i una mostra tecnològica amb l'objectiu d'actuar com un punt de trobada en tota la comunitat educativa.

#MEMEnginy està formada per un bloc amb una sèrie de tracks de conferències que van oferir als estudiants una finestra oberta al futur, on descobrir les noves tendències de la tecnologia, anant un pas més enllà en el que fa referència la tecnologia; la realitat virtual, l'aprenentatge humà i el futur de l'entreteniment. En aquestes conferències es van explicar els últims avanços i novetats de l'enginyeria química, la gestió aeronàutica, o les smart cities, entre d’altres.

Un dels plats forts de l’esdeveniment i eix central en el qual gira tota la jornada és un fòrum d'ocupació, on les empreses i institucions van tenir l’oportunitat de contactar amb els estudiants de l'Escola d'Enginyeria, i altres centres de la universitat, i donar a conèixer els seus programes de pràctiques o ofertes laborals, a més d’ensenyar de primera mà la tecnologia amb la què dia a dia treballen. En aquesta cinquena edició van participar empreses com Indra, Sogeti, Accenture, o KPMG, així com startups, els Departaments de l'Escola d'Enginyeria, Centres d'Investigació com el CVC o l'IMB-CNM), el Servei d'Ocupabilitat i el Parc de Recerca d'entre altres.
Autor  Escola d'Enginyeria UAB
Més informació
Pàgina web de la #MEMEnginy18
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Publicació científica de caràcter divulgatiu
Si vols enviar una notícia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona