A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
Dr. Daniel Franco: "Volem donar les gràcies als pares i mares, un reconeixement a l'esforç i dedicació de tots aquests anys."
Acte de graduació de l'Escola d'Enginyeria de la UAB. 27.11.2017  - 
La cerimònia de graduació dels estudiants de l'Escola d'Enginyeria que ja han finalitat els seus estudis va ser el passat divendres 24 de novembre a l'Hotel Campus Bellaterra, situat a La Vila universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La cerimònia de graduació dels estudiants de l'Escola d'Enginyeria que ja han finalitat els seus estudis va ser el passat divendres 24 de novembre a l'Hotel Campus Bellaterra, situat a La Vila universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'acte va començar amb un discurs de benvinguda per part del director de l'Escola d'Enginyeria adreçat a tots els assistents. "Volem donar les gràcies als pares i mares, un reconeixement a l'esforç i dedicació de tots aquests anys.", deia el Dr. Daiel Franco, "[...] L'enginyeria és partícep i dóna resposta als canvis de la societat. Els valors com l'honestedat, la responsabilitat i el sentit comú no s'han d'oblidar en l'exercici de la professió", puntualitzava.

Tot seguit, David Payeras, Global VP HR Development de l'empresa GRIFOLS va rebre una distinció a la col·laboració docent. "Els estudiants ja estan preprats tècnicament. Docents, ensenyeu valors com la comunicació i el treball en equip. Al món de l'empresa són valors imprescindibles", explicava Payeras. També hi va haver una intervenció de la Sr. Elisabet Maruenda, en representació dels estudiants que va adreçar unes paraules, destacant l'esforç i recordant moments i experiències durant tots aquests anys.

Abans de l'entrega de diplomes, el professor d'ESADE Business School, Salva López, va impartir una conferència anomenada "L'èxit en clau de rock" on, a través de la música, encoratjava als estudiants a lluitar pels seus somnis, amb determinació i entusiasme. Un cop finalitzada la xerrada, els estudiants de grau i màster van recollir els seus diplomes.

Per finalitzar l'acte, es van lliurar els premis extraòrdinaris, atorgats a aquells alumnes amb els millors expedients i notes superiors al 8 i la menció del premi en el títol oficial. Per part de la Universitat Autònoma de Barcelona l’exempció en les taxes de pagament del títol.

Pel Grau de Gestió Aeronàutica va lliurar el premi el sotscoordinador del grau Dr. Ernesto Santana, en substitució de Mercedes Narciso al l'estudiant Cristina Álvarez Benítez.

Pel Grau en Enginyeria Informàtica va lliurar els premis el Sr. Jordi Pons coordinador del grau als següents estudiants:
  • Daniel Gámez Franco
  • David Lozano Jarque
  • Carlos Gonzalez Cebrecos
 
Tot seguit, el Sr. Joan Manel Garcia, Vicedegà de Comunicació i Formació del Col·legi d’Enginyeries Tècniques i Graus en Enginyeria Informàtica de Catalunya (COETIC) va fer entrega d’un obsequi. Finalment, el Sr. Josep Rotés i Armengol, representant de l’empresa Management Solutions, va donar un xec de 500 € al primer premi extraordinari de la promoció d’Informàtica a l'estudiant Daniel Gámez Franco.

Pel  Grau en Enginyeria Química va lliurar els premis extraordinaris la Sra. Paqui Blanquez, coordinadora del grau als següents estudiants:
  • Eloi Martínez Rabert
  • Noemí Collado Nebot
 
A continuació, la Sra. Cristina Olmos del Col.legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona li va fer entrega d’un obsequi.

Pel que fa al Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicacions va lliurar el premi el Sr. José López Salcedo (en substitució del Dr. José López Vicario, Coordinador del Màster) al l'estudiant Alberto Bertran Bellerino. A continuació, la Sra. Eva Castillo i el Sr. Francesc Marchan, del Col·legi Oficial D'Enginyers de Telecomunicació de Catalunya (COETC) li van fer un obsequi.

Pel Màster Universitari en Enginyeria Informàtica, va entregar el premi el Sr. Jordi Pons (en substitució de la coordinadora la Dra. Anna Bárbara Sikora), i el Sr. Josep Manel Rodríguez, Vicedegà d’Acció Social i Voluntariat TIC del COEIC (Col·legi Oficial d'Enginyera Informàtica de Catalunya) a l'estudiant David Garcia Centelles

També es van lliurar els premis als millors expedients de Graus i Màster del curs 2016-2017. Van lliurar els premis els coordinadors de Grau i Màster. Per al grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació el José López Salcedo (en substitució del Coordinador del Grau Dr. Javier Martín) a l'estudiant Marc Navarro Pons

El Sr. Jordi Farré, Degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) li va fer entrega d’un obsequi. Pel que fa al Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, el coordinador del grau Dr. José López Salcedo va lliurar el premi a Aida Picón Fernandez. El Sr. Fèlix Lambea, membre del Consell Assessor de l’Associació Graus TIC li va fer entrega d’un obsequi.

Per al Màster en Visió per Computador, la coordinadora Maria Vanrell va entregar el premi a l'Arantxa Casanova Pagà. Per al Màster en Gestió Aeronàutica, el coordinador Romualdo Moreno va fer entrega del premi al Pol Fontanet Perez. Al Màster en Logística i Gestió de la Cadena de Subministrament, Romualdo Moreno, en substitució del coordinador Juanjo Ramos, va entregar el premi al John Oliver. Al Màster en Enginyeria Biològica i Ambiental, la coordinadora Maria Eugenia Suárez, en substitució d’Albert Guisassola, va entregar el premi al Marc Sánchez Farrando.

També es van fer entrega dels premis del 6è Concurs de Pòsters dels Treballs de Fi de Grau d'Enginyeria Informàtica, a càrrec del coordinador Jordi pons; lliurament del premi al millor treball fi d'estudis, premiat amb la distinció i un obsequi per part de la Sra. Cristina Molina Rosillo, secretària de la Junta de l'Associació Telecos.cat a l'estudiant Lucia Jesica Re Blanco, així com les distincions per part de l'Escola d'Enginyeria, que consistien en l’obertura d’un compte corrent amb 500 €, gràcies a Caixa Enginyers:
  • Millor dona enginyera de l’escola: Noemí Collado Nebot
  • Millor expedient internacional: David Cabo Andrés
  • Millor experiència industrial en pràctiques: Bernat Verdes Mas
  • Millor activitat d'emprenedori: Alexander Nieves Parrales

L'acte va finalitzar a la recepció de l'Hotel, on els assistents van poder gaudir d'un refrigeri acompanyat d'una copa de cava
Autor  Escola d'Enginyeria UAB
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Publicació científica de caràcter divulgatiu
Si vols enviar una notícia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona