A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
L’Escola inicia el nou programa Estudiant-Tutor pel curs 2017-2018
estudiant tutor 20.07.2017  -  L’Escola d’Enginyeria iniciarà al curs vinent un nou programa anomenat “estudiant-tutor” amb el qual vol involucrar als estudiants sèniors de l’Escola en l'acompanyament acadèmic a estudiants de nou ingrés.

Al setembre es realitzaran unes breus sessions de formació on s'oferirà a l’estudiant-tutor una formació pràctica per conduir les reunions amb els alumnes tutoritzats, de manera que siguin capaços de:

· Oferir als estudiants tutoritzats una idea de conjunt del pla d'estudis de la titulació i de les assignatures a cursar, revisant al començament de cada quadrimestre el contingut de les guies docents de cadascuna de les assignatures, especialment els resultats d'aprenentatge i el sistema d’avaluació.
· Posar en comú les estratègies personals d'estudi i organització del temps.
· Comprovar que els estudiants coneixen la mecànica dels exàmens (data, durada, tipus i criteris d'avaluació), així com els continguts objecte d'examen en cada matèria.
· Treballar i conscienciar als estudiants sobre l’ètica i especialment els plagis/còpies en les activitats de les assignatures.
· Assegurar el coneixement de la normativa de permanència de la UAB per part dels tutoritzats.
· Comentar altres aspectes de la vida universitària que suscitin preocupació o dubtes en els estudiants. Informar dels serveis d'orientació universitària a la seva disposició.

Durant el curs acadèmic l’estudiant-tutor haurà de:

· Assistir a una reunió inicial de presentació-formació del Programa estudiant-tutor (setembre).
· Realitzar com a mínim dos reunions en cada quadrimestre amb el grup d'alumnes tutoritzats i mantenir contacte per mitjans electrònics amb els seus estudiants tutoritzats.
· Lliurar un breu resum de les activitats desenvolupades, basat en un formulari establert pel Centre.
· Col·laborar amb la coordinació del Centre en les activitats vinculades a la difusió de l’activitat estudiant-tutor (Jornades de Portes Obertes, Jornades de Benvinguda, etc.).
· Assistir a una reunió final de resum/conclusions que tancarà la participació de l’estudiant-tutor

Els estudiants interessats hauran d’haver superat 60 ECTS i demostrar motivació i habilitats socials per exercir la seva activitat. Per aquesta tasca desenvolupada durant tot un curs acadèmic (2 quadrimestres de setembre a juny) l'Escola reconeixerà 3 ECTS.

Si hi esteu interessats, podeu fer l'inscripció aquí.
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Publicació científica de caràcter divulgatiu
Si vols enviar una notícia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona