A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
Nou curs per a investigadors per redactar propostes col·laboratives Horitzó 2020
07.07.2017  -  La UAB, l’AGAUR, l’ACUP i la UOC organitzen conjuntament el curs “Strategy and RDI project planning”, per millorar els coneixements i les aptituds per a l’elaboració de propostes col·laboratives dins del programa Horitzó 2020.
Amb la direcció acadèmica de la UAB i organitzat conjuntament amb l’AGAUR, l’ACUP i la UOC, avui s’ha obert el període d’inscripcions per al nou curs “Strategy and RDI project planning”. El curs compta amb 25 places disponibles per a investigadors júniors i sèniors de tot el conjunt d’universitats catalanes i té per objectiu millorar els coneixements i les aptituds per a l’elaboració de propostes col·laboratives dins del programa de finançament europeu de recerca Horitzó 2020.

El curs està estructurat en 10 sessions presencials que s’iniciaran el 2 d’octubre i finalitzaran el 4 de desembre. Tindran lloc els dilluns de 16h a 20.30h i s’impartiran íntegrament en anglès a l’Escola de Postgrau de la UAB. Per mitjà d’una plataforma virtual, el curs també comptarà amb el desenvolupament de casos pràctics que complementaran les sessions presencials.

Al llarg del curs es treballaran quatre mòduls on s’aprofundirà en els aspectes següents: To acknowledge EU RDI policies&funding; To develop a competitive proposal;  To plan a RDI projectiTo align your research strategy. Opcionalment, es farà una estada a Brussel·les per conèixer les institucions més importants, com el Parlament Europeu o la Comissió Europea, entre d’altres.

Més informació:
Curs en Strategy and RDI Project Planning
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Publicació científica de caràcter divulgatiu
Si vols enviar una notícia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona