A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
Inscripcions obertes per la sisena edició del programa Generació d’Idees
generacio idees 2017 05.07.2017  -  La iniciativa, organitzada conjuntament entre el Parc de Recerca UAB i la Xarxa de Referència en Biotecnologia, amb el suport de Biocat i CataloniaBio, contribueix a fomentar l’esperit emprenedor, la cultura de la innovació i donar suport a modelar les idees dels investigadors i doctorands de tots els àmbits científics.

El programa Generació d’Idees arriba a la sisena edició, que es durà a terme a partir de l’octubre i que se centrarà en l’àmbit de la biotecnologia industrial i la medicina. El programa combina la formació teòrica i pràctica per tal que els investigadors coneguin com transferir la seva tecnologia a la societat a partir d’una idea basada en la recerca que desenvolupen. A més a més, la formació que ofereix el curs pot ser de gran utilitat per a aquells investigadors que vulguin presentar-se a les convocatòries de projectes competitius de l’Horitzó 2020 i necessitin presentar un pla de negoci.

En una primera fase, els investigadors participen en diferents sessions creatives per a modelar les seves idees o rebre imputs per a elaborar-ne de noves. A continuació, destacats professionals del sector, amb experiència en la creació i la gestió d’empreses, s’encarreguen de dotar les idees dels emprenedors d’una base jurídica i una coherència organitzativa per a que siguin viables com a neogic.

Per acabar, el programa celebra un concurs on tots els participants expliquen el seu projecte davant les institucions i empreses patrocinadores del programa. S’atorguen tres premis, valorats en 4000€, 3000€ i 1750€, respectivament.

Inscripcions obertes fins el 26 de setembre. Consulta el programa sencer per assabentar-te de les condicions de participació i de la temporització de l’esdeveniment. També pots entrar al web de Generació d’Idees per comprovar els casos de les edicions anteriors.
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Publicació científica de caràcter divulgatiu
Si vols enviar una notícia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona