A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
El Curs en Vehicle Intel·ligent presenta els projectes finals de curs
vehicle autònom 12.06.2017  -  La presentació final del Curs en Vehicle Intel·ligent i Oportunitats de Negoci, organitzat pel Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador, el CORE d'Smart Cities i l'Escola d'Enginyeria UAB, se celebrarà el proper dimarts 27 de juny a les 17:00h a l'Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB.

El curs ha dotat als participants d'eines tecnològiques i empresarials per tal de dissenyar productes capaços de solucionar necessitats reals del mercat dins el sector del vehicle autònom. Amb l'objectiu plasmar els coneixements rebuts, els participants han desenvolupat en grup el seu propi projecte.

Després de cinc mesos de programa, els projectes desenvolupats presentaran les seves solucions de mercat davant d'un jurat, que seleccionarà la millor proposta. La idea guanyadora obtindrà un premi de 1000 euros, patrocinat per l'acceleradora mVenturesBCN. Un cop entregat el premi, es farà un còctel i networking entre els assistents.

Els projectes són els següents:
-    Apparka: Plataforma per a la gestió de la bicicleta elèctrica compartida que neix per oferir un nou concepte de mobilitat com a servei. Amb un sistema de flota lliure, pot ser un gran complement al transport públic reemplaçant el transport privat, respectant el medi ambient i promovent la mobilitat sostenible. Els usuaris podran trobar, llogar i desbloquejar una bicicleta a través d'una aplicació mòbil per moure's de la manera més òptima per un municipi.

-    Accsint: Sistema de sensorització i connectivitat satèl·lit per a cadires de rodes per tal d’ajudar a evitar obstacles a les persones amb mobilitat reduïda i poder fer una trucada en cas d’emergència.

-    Urban Charge: plataforma col·laborativa on es connecten usuaris de vehicle elèctric que tenen necesitat d'aparcament / recàrrega amb places de pàrquing privades que disposin de punt de recàrrega.

-    CICONIA Drone Service: Dissenyem i fem realitat serveis de Drone Delivery per a petites i mitjanes empreses.

-    CheckUP!: Servei de diagnòstic automàtic de danys a vehicles i digitalització de processos de renting i sharing per a la implantació de serveis basats en data-mining.

-    Augmented space data analytics via IoT platform: Consultoria especialitzada per a empreses amb un prototip que necessiten la seva evolució de forma ràpida. També tindrà una consultoria sobre Smart Cities i vehicle intel·ligent.

-    Smart Clean Technologies: Vehicles autònoms capaços de mantenir grans superfícies interiors netes sabent en tot moment en quina posició es troben.

-    Drivvisor: Sistema de monitoratge i valoració objectiva de la qualitat i seguretat en la conducció, basat en tecnologia mòbil i visió per computador.

Degut a que l’aforament és limitat, si hi voleu assistir us heu de registrar aquí.
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Publicació científica de caràcter divulgatiu
Si vols enviar una notícia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona